düşmeyen epizyotomi dikişleri

NRCN12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
32
11
38
35
arkadaşlar normal doğum yapalı 20 gun oldu ve hala dikişlerim düşmedi sadece 1 dikişim düştü bu denli geciken oldu mu acaba problem nedir :( ?

arkadaşlar normal doğum yapalı 20 gun oldu ve hala dikişlerim düşmedi sadece 1 dikişim düştü bu denli geciken oldu mu acaba problem nedir :( ?

Canım hiçbir problem yok, endişelenme.
Benimde dikişlerim 3. haftadan sonra düşmeye başlamıştı. Sorun yok yani.

Canım hiçbir problem yok, endişelenme.
Benimde dikişlerim 3. haftadan sonra düşmeye başlamıştı. Sorun yok yani.

canm inş. dediğin gibidir çünkü çok endişeleniyorum cevremdeki herkesin 1 hafta içinde düşmüş bende problem mi var diye düşünmeye başladım

canm inş. dediğin gibidir çünkü çok endişeleniyorum cevremdeki herkesin 1 hafta içinde düşmüş bende problem mi var diye düşünmeye başladım

1 haftada mı? Benim daha şişliklerim bile inmemişti ki 1 hafta da dikişlerim düşsün. Sünnet çocuğu gibi geziyordum ben.
Belki erken düşenlerin dikiş sayıları azdır, o yüzden çabuk düşmüştür.
Ama bende senin gibi endişeleniyordum sonra birer ikişer düştüler. Enfeksiyon kapmadığın müddetçe geç düşmelerini sorun etme canım.

1 haftada mı? Benim daha şişliklerim bile inmemişti ki 1 hafta da dikişlerim düşsün. Sünnet çocuğu gibi geziyordum ben.
Belki erken düşenlerin dikiş sayıları azdır, o yüzden çabuk düşmüştür.
Ama bende senin gibi endişeleniyordum sonra birer ikişer düştüler. Enfeksiyon kapmadığın müddetçe geç düşmelerini sorun etme canım.

ay canım sen çok yaşa emii sünnet çocugu he :) valla bende 10 gun kadar öyleydim hiç oturamıyordum bile şimdi çok şükür acısı yok ama ipleri gördükçe sinir oluyorum inş. benmde senin gibi düşerr

20. günde birkaç dikiş ipi düştü iç kısımda koca bir düğüm vardı ki o da bir ay içinde eridi..

Yaklasik 20 gunde 2 dikisim dustu dusmeyenleride 1 ay sonra gittigim kontrolde doktorum aldi ama 1 ay sunnet olmus cocuklar gibi gezdim maalesef. Yani hicbir problemin yok tatlim maalesef bazilarimizin gec dusuyor

Back
X