Düşmüş denilen kese (yanlış teşhis)

Selinofvki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
306
175
23
44
Arkadaşlar daha önce yoğun kanama diye konı açmıştım sonucunu yazmıştım dr kesende düşmüş kürtaja gerek yok demişti. Aynı gün başka dr gittim oda kese yok düşmüş. Birhafta sonra gel son konrtol yapalım dedi. Gittim keseyi tekrar gördü 6mm çapında. Altıncı haftamdı nasıl olur iki dr düşmüş dedi şimdi var diyor ama gelişmemiş. Kan testi haftasına göre gösterdi. Başka dr gittim oda kese var gelişmemiş dedi. Hcg takibi yapalım iki gün arayla artmazsa pazartesi kürtaj olacaksın dedi. Bugun kan verecem düşmüşmü bakalım.
Şok oldum iki dr kese düşmüş diyo şimdi var diyo gecen hafta görmüş olsalardı keseyi hcg takibi şimdiye kadar sonuç almıştım kürtaj olmuştum yani. Bu dr lar nasıl emanet ediyoruz canımızı.
Başına gelen varmı böyle durum

Cok ilginç canm ya nasıl bı dıkkatsızlık yada farklı bı durummu var acaba 2 kesemı vardı bırı dusunce diğerını kanama alanı falanmı sandılar yoğun kanaman varmış ya hanı cok ilginç sen bı takıp ettr o doktrlara da soyle yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…