Sicak suyla yikamayin. Sicak fon kullanmayin. Sac kremi kullanmayin. Son durulama suyuna biraz sirke dokun deneyin bakalim.Arkadaşlar merhaba. Son zamanlarda çok enteresan bir şey yasıyorum açıkcası sizlere danışmadan önce internetten araştırdım ancak bir sonuç alamadım. Bir hafta on gündür saçlarım sanki hiç yıkanmamış gibi dipleri sürekli kalıp gibi kalıyor. İlk seferde saç kremini yanlış uyguladım zannettim ama duştan çıkınca kurutuyorum yine aynı. Herhangi bir kaşıntı söz konusu değil ama günlük hayatımda beni cok rahatsız ediyor kendimi pis gibi hissediyorum saç diplerim sürekli parlıyor. Elleyince de sanki biryantin sürmüşüm gibi. Daha önce böyle bir durumla karsılasan var mı? (Hergün yıkanıyorum)
aynı şeyi bende uzun süre kullandığım şampuanım yapmıştı, hatta duştan çıktığımda saçımı öyle görünce bi daha duşa girmiştim, çıktım yine aynı. gittim başka bi şampuan aldım yıkadım , eski haline dönmüştü çok şükürArkadaşlar merhaba. Son zamanlarda çok enteresan bir şey yasıyorum açıkcası sizlere danışmadan önce internetten araştırdım ancak bir sonuç alamadım. Bir hafta on gündür saçlarım sanki hiç yıkanmamış gibi dipleri sürekli kalıp gibi kalıyor. İlk seferde saç kremini yanlış uyguladım zannettim ama duştan çıkınca kurutuyorum yine aynı. Herhangi bir kaşıntı söz konusu değil ama günlük hayatımda beni cok rahatsız ediyor kendimi pis gibi hissediyorum saç diplerim sürekli parlıyor. Elleyince de sanki biryantin sürmüşüm gibi. Daha önce böyle bir durumla karsılasan var mı? (Hergün yıkanıyorum)
Benimde saçlarım öyleydi şampuan değiştirin bence önerebilirim istersenArkadaşlar merhaba. Son zamanlarda çok enteresan bir şey yasıyorum açıkcası sizlere danışmadan önce internetten araştırdım ancak bir sonuç alamadım. Bir hafta on gündür saçlarım sanki hiç yıkanmamış gibi dipleri sürekli kalıp gibi kalıyor. İlk seferde saç kremini yanlış uyguladım zannettim ama duştan çıkınca kurutuyorum yine aynı. Herhangi bir kaşıntı söz konusu değil ama günlük hayatımda beni cok rahatsız ediyor kendimi pis gibi hissediyorum saç diplerim sürekli parlıyor. Elleyince de sanki biryantin sürmüşüm gibi. Daha önce böyle bir durumla karsılasan var mı? (Hergün yıkanıyorum)
bahardan yaz gelsin gecer.Arkadaşlar merhaba. Son zamanlarda çok enteresan bir şey yasıyorum açıkcası sizlere danışmadan önce internetten araştırdım ancak bir sonuç alamadım. Bir hafta on gündür saçlarım sanki hiç yıkanmamış gibi dipleri sürekli kalıp gibi kalıyor. İlk seferde saç kremini yanlış uyguladım zannettim ama duştan çıkınca kurutuyorum yine aynı. Herhangi bir kaşıntı söz konusu değil ama günlük hayatımda beni cok rahatsız ediyor kendimi pis gibi hissediyorum saç diplerim sürekli parlıyor. Elleyince de sanki biryantin sürmüşüm gibi. Daha önce böyle bir durumla karsılasan var mı? (Hergün yıkanıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?