sıvı saç kremlerini tavsiye ederim banyodan çıktıktan sonra taramadan önce sıkıyosunuz çok kolay acılıyo
Herhalde birde kremlemesem hayatta tarayamam. Gliss'in kremini kullanıyorum birde watsons saç maskesinide ara sıra. Ama onlar bile etki etmiyor.şampuandan sonra kremleyip kremliyken de taramayı düşündün mü
Marka söylemek yasak değil bildiğim kadarıyla zaten bende sizden marka yardımı almak istiyorum..marka söylemek yasak değilse ben kullandığım spreyi önerebilirim taramadan önce sıkılıyor
saçlarınız ince telli üstüne birde boya var ise karışması doğaldır
haklısınız :)
morfose kullanıyorum fiyatıda uygun bayadır bitmedi
aynı sorunu bende yaşıyorum canım saçlarım röfle ince telli banyo yapmak bir eziyet bide üstüne eşim kestirmeme izni vermiyor paşam uzun saç seviyor canıma tak etti artık en sonunda verdim eline tarağı banyodan sonra artık hep o tarıyor
uzun saç merakımı artık bitti kestir demeye başladı hay aklımla bin yaşayım
morfose bende duydum arkadaşım önerdi bi kısmet olup alamadım
morfose saç serumu diye mi geçiyor canım?
Birde doğal yağlar hakkınd abilgili olan bayanlar cevap verirse sevinirim. Acaba badem yağı mı almalıyım yoksa hindistan cevizi yağı mı? Birde hindistan cevizi katı olmalı falan diye bir şeyler okudum onu nasıl kullanıcam ki?
Katı ama eline aldığında vücut sıcaklığıyla hemen eriyor. Ben hindistan cevizi yağından çok memnunum, badem yağı da iyi ama hindistan cevizi yağının etkisi daha çabuk gördüm. Birde kullandığımız yağlara dikkat etmek gerekiyor. Petrol türevi maddeler olabiliyor içinde.
morfose saç serumu diye mi geçiyor canım?
Birde doğal yağlar hakkınd abilgili olan bayanlar cevap verirse sevinirim. Acaba badem yağı mı almalıyım yoksa hindistan cevizi yağı mı? Birde hindistan cevizi katı olmalı falan diye bir şeyler okudum onu nasıl kullanıcam ki?
Kızlar duştan çıktıktan sonra taramak işkence oldu artık bana. Bu yüzden saçımı yıkayasım gelmiyor.. Hani normalde saç uçları karışık ama benimkiler resmen dipten karışıyor ve taranmıyor. Neler neler kullandım. Gliss'in ultimate repair maskesi çok iyi geldi ama 1 ay geçtikten sonra ilk zamanki gibi etki etmedi saç alışıyor aynı sonuç olmuyor. Eskiden elseve kullanırdım onun maskelerinden hangisini önerirsiniz? Birde saçlarım boyalı bu arada..
Birde onun yanında ekstra doğal bakımda uygulamak istiyorum saçıma. Ama 2 şey arasında kararsız kaldım. Badem yağıyla zeytinyağını mı karıştırıp sürsem daha etkili olur yoksa gliserin yağını mı sürsem daha etkili olur? Tecrübeli hanımlar bana da yardım ederse çok memnun olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?