- 16 Kasım 2022
- 300
- 34
- 48
- 34
- Konu Sahibi mimozamnerde
Kızlar kaç ahmyle hamile kaldınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizde ne vardı ?Arkadaşımın 1.36 ydı kız hamile haldı 7 8 ayda benim 1.90 dı kalamadım şimdi 1.31 E düştü ama bizde eş sorunu da var
Yaşı kaçtı o da önemlibı tanıdığımın 0,99du 2 çoçuk doğurdu maşşalah
38Yaşı kaçtı o da önemli
Ona helal olsun maşallah :) naptı acaba nasıl bi yol çizdi
valla canım il tüp bebek denedi aşılama vs bı tanesi ondan oldu çoçugun diğeri de kendılıgınden kaldı hamileOna helal olsun maşallah :) naptı acaba nasıl bi yol çizdi
Darısı başıma inşallah :)valla canım il tüp bebek denedi aşılama vs bı tanesi ondan oldu çoçugun diğeri de kendılıgınden kaldı hamile![]()
Hey maşallah ya 0,719 nasıl peki ?Ben .0.13 amh ile iki olumsuz tüp bebek arkasından doğal yolla hamile kaldim.
Bu değere takili kalmayın.Benim ki sizden daha duşük.Yumurta kalitenizi arttıracak takviyeler ve biraz da kafanızı bunlardan uzaklaştıracak aktiviteler yapin.Hey maşallah ya 0,719 nasıl peki ?
Bu değere takili kalmayın.Benim ki sizden daha duşük.Yumurta kalitenizi arttıracak takviyeler ve biraz da kafanızı bunlardan uzaklaştıracak aktiviteler yapin.
Benim amh kötü bir degerdi.Her doktor kötü dedi.tup bebek tedavisinde 3 sene 1 tane yumurta bile elde edemedik.o kadar vahimdi.sonra bir yumurta buldu doktorr denedik sonuç olumsuz. 4 ay sonra doğal gebelik haberi.
Yine 9 10 sene sonra bir kardeş yapalım macerası yine zar zor elde edilen bir yumurta ..yine negatif... 1 sene sonra yine doğal gebelik.
Üstelik yaş 38 di son denemede.
Ben maden suyu tükenmiştim hep .tesadüfmu bilmiyorum....
darısı ikimizinde başına inşallahDarısı başıma inşallah :)
İnşallah amin Allahımdarısı ikimizinde başına inşallah