- 24 Temmuz 2022
- 195
- 47
- 48
- 32
- Konu Sahibi Helenizmrr
Merhaba kızlar, düşük amh değeri ile mfk takviyeleri kullanıp gebe kalan var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba amh düşük gebe degilim ama mfk takviyesi sayesinde 1 dolu yumurta bile cıkmazken 4 dolu yumurtaya cıkıp ve hatta 2 kere embiriyo oldu donduruldu bekliyorum ilkinde 2 embiriyom oldu transfer oldu tutmadı şimdi tekrar 2 embiriyom var bekliyorum ve ben cok Umutsuz olarak görülen ve kanser gecirmiş onunda etkisi olmuş olmasına ragmen suan hersey cok iyi gidiyor.Merhaba kızlar, düşük amh değeri ile mfk takviyeleri kullanıp gebe kalan var mı acaba
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız benim de içimi rahatlattı.Umarım bende kısa zaman içerisinde kendiliğinden hamile kalabilirimBen de bundan yaklaşık 6 yıl önce amh değerimin düşük olduğunu öğrenmiştim ve o zamanlar bekardım. Bir sürü doktor gezmiştim. Hepsi yumurta dondurmam gerektiğini söyledi. Çok kötü günlerdi. Sonra bi ara kutay bbiberoğlunun amh ile ilgili makalesine rastladım. Onu okuyunca biraz rahatlayıp hemen kendisine muayeneye gitmek istedim ama bazı nedenlerle ona ulaşamamıştım. Birkaç yıl sonra evlenme arefesindeyken kendisine gittim, durumumu anlattım. Amh'nin bebek denemeyen bieine yapılmasının çok saçma olduğunu, amh değerinin hamile kalmaya engel bir şey asla olmadıpını söyledi. Evlendim ve çok şükür yymurtlama günündeki ilk birliktelikte kendiliğinden hamile kaldım. Aslında bunu yazmak için üye oldum. Çünkü kendisine birisinin doktorsitesindeydi sanırım yine bu konuyla ilgili teşekkür ettiğini gördüm. Kendisi de demiş ki siz de etrafınızdakilere anlatın durumunuzu ki para avcılarına boş yere tüp bebek yaptıran tüccarlara yem olmasınlar. Böyle dediğini okuyunca ben de yazmak istedim. Çünkü genç yaşımda bekarken beni bol yere çok üzdü doktorlar
Öncelikle çok geçmiş olsun. Mfk ürünleri kaliteyi arttırıyor demek ki. Transfer oldunuz mu suan ne durumdasınız bir de amh değeriniz ve yaşınız kaç acabaMerhaba amh düşük gebe degilim ama mfk takviyesi sayesinde 1 dolu yumurta bile cıkmazken 4 dolu yumurtaya cıkıp ve hatta 2 kere embiriyo oldu donduruldu bekliyorum ilkinde 2 embiriyom oldu transfer oldu tutmadı şimdi tekrar 2 embiriyom var bekliyorum ve ben cok Umutsuz olarak görülen ve kanser gecirmiş onunda etkisi olmuş olmasına ragmen suan hersey cok iyi gidiyor.
İnşallah istediğiniz zaman en kolay ve sağlıklı sekilde hamile kalırsınız. Kutay biberoğlunun amh ile ilgili makalesini de okuyun benceÇok teşekkür ederim yazdıklarınız benim de içimi rahatlattı.Umarım bende kısa zaman içerisinde kendiliğinden hamile kalabilirim
Sagolun evet mfk ürünleri arttırıyor kaliteyi. Transfer olmadım bekliyorum aslında olucaktım ama 1 tane catlamak üzere olan yumurta olunca progestanımı yükseltti için transfer olamadım transferde progestan yüksek olmasını istemeyiz dedi doktorum ondan gün aşırı degerlendir dedi olmazda adet olursan transfer hazırlıgına geceriz dedi. Benim yasım 34 olucam amh 0.01. Sizin yasınız kaç amh kaçÖncelikle çok geçmiş olsun. Mfk ürünleri kaliteyi arttırıyor demek ki. Transfer oldunuz mu suan ne durumdasınız bir de amh değeriniz ve yaşınız kaç acaba
En kısa zamanda transfer olup hamile kalırsınız inşallahSagolun evet mfk ürünleri arttırıyor kaliteyi. Transfer olmadım bekliyorum aslında olucaktım ama 1 tane catlamak üzere olan yumurta olunca progestanımı yükseltti için transfer olamadım transferde progestan yüksek olmasını istemeyiz dedi doktorum ondan gün aşırı degerlendir dedi olmazda adet olursan transfer hazırlıgına geceriz dedi. Benim yasım 34 olucam amh 0.01. Sizin yasınız kaç amh kaç
Aminn inşallahEn kısa zamanda transfer olup hamile kalırsınız inşallahAllah çocuk isteyen herkesin yardımcısı olsun.ben 31 yaşındayım 0.30 küsürdu değerim ama testi tekrar ettirmek istiyorum ultrasonla bakıldığında kaç yumurtanız görünüyordu acaba
Merhaba ben 0.3 amh la eş paketiyle gebe kaldım fakat malesef kalbi durdu şimdi tekrar başladımMerhaba kızlar, düşük amh değeri ile mfk takviyeleri kullanıp gebe kalan var mı acaba
2.ayımda hamile kaldığımı öğrendim stres yapmayın ne zman akışına bırakırsanız o zman kendiliğinden oluyor (zor biliyorum ama)ben 1 aylık eş paketi kullanmıştım.umudunuzu yitirmeyin tek yumurta yeter.Rezerv sonradan aldım eş paketi bitmesine yakın çıktı çünkü şuan rezerv ve women plus kullanıyorumGerçekten mi inşallah bir daha hamilelik yaşarsınız ve Allah tamamına erdirir inşallah
Benimde amh 0.3 Bende eş paketi kullanıyorum 2 ay oldu tam. Siz kaçıncı ayda hamile kaldınız.
Birde reserv anh kullandınızmı
Merhaba. Herhangi bir yan etkisini gördünüz mu acaba? Ve mfk'nın başka takviyesini de kullanıyor musunuz yoksa sadece bu?Bende 3 aylık rezerv anh aldım ama iyi geldiği şimdiden belli yumurta çatlamasını vs hissediyorum adetim dolu dolu oluyor eskiden az olurdu inşallah faydasını görürüz
Yok herhangi bir yan etkisini görmedim aksine adetim düzene girdi. Ben yumurtlama akıntısı çok yaşamazdım kullandım kullanalı yumurtlama belirtilerini hep yaşıyorum bilmiyorum size nasıl gelir ama bana iyi geldiğini düşünüyorumMerhaba. Herhangi bir yan etkisini gördünüz mu acaba? Ve mfk'nın başka takviyesini de kullanıyor musunuz yoksa sadece bu?
İnşallah yaBende 3 aylık rezerv anh aldım ama iyi geldiği şimdiden belli yumurta çatlamasını vs hissediyorum adetim dolu dolu oluyor eskiden az olurdu inşallah faydasını görürüz