- 25 Mayıs 2022
- 1.720
- 503
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Kızlar selam kullanıp sonuç aldığınız takviyeleri yazar mısınız amh düşük içinde Q10 inositol vs olan. Folikül boş ve olgunlaşmamış çıktı. Kullanmak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam kullanıp sonuç aldığınız takviyeleri yazar mısınız amh düşük içinde Q10 inositol vs olan. Folikül boş ve olgunlaşmamış çıktı. Kullanmak istiyorum
Bütün bunları içinde bulunduran prowomen var onu alabilirsiniz
doktor yazmış olmalı aslında, tüp bebek için hekimler genellikle prowoman, foliborn myforce, proceive f gibi takviyeleri yazıyor bunlardan birini seçip kullanmaya başlayın. bunlarda inositol, q10 b,d,e.c vitaminleri hepsi var içeriklerini inceleyip birini alın. yararını görenler çok. Ben prowoman kullandım şimdi de proceive f kullanıyorum, insana zindelik veriyor iyi geldi bana.Kızlar selam kullanıp sonuç aldığınız takviyeleri yazar mısınız amh düşük içinde Q10 inositol vs olan. Folikül boş ve olgunlaşmamış çıktı. Kullanmak istiyorum
Prowomen faydasını gördünüz müdoktor yazmış olmalı aslında, tüp bebek için hekimler genellikle prowoman, foliborn myforce, proceive f gibi takviyeleri yazıyor bunlardan birini seçip kullanmaya başlayın. bunlarda inositol, q10 b,d,e.c vitaminleri hepsi var içeriklerini inceleyip birini alın. yararını görenler çok. Ben prowoman kullandım şimdi de proceive f kullanıyorum, insana zindelik veriyor iyi geldi bana.
Yeni başladım ben de canım, 3 ay falan geçmesi lazım kimisinde ilk aydan faydalı oluyor ama ben zaten değerlendirmedim tam olarak bir ay tam boş geçti.Prowomen faydasını gördünüz mü
Anladım canım amh düşüklüğü için mi vermişti doktor.Yeni başladım ben de canım, 3 ay falan geçmesi lazım kimisinde ilk aydan faydalı oluyor ama ben zaten değerlendirmedim tam olarak bir ay tam boş geçti.
Canım proceive f içeriğine baktım d kiro inostol içermediği için vazgeçtim. Bir çok markaya baktım muhakkak biri eksik ya gulutatyon ya başka bişey. Yada Q10 mg si düşük oluyo ya da inostol un çok düşük oluyo. Ladyfert isimli marka içerik olarak iyi geldi ama diyolar ki Q10 un ubinkon mu içerikte olması lazımmis falan filan. Hala arastiriyom bende ya. Ama işte bal arı sütü polen propolis karışımı falan tüketiyorum, kabak çekirdeği, yaban mersini, avakado. Paketli gıdaları bırakmaya çalışıyorm bilmiyorum bunlar ne denli önemli çünkü gerçekten uyuşturucu kullanan insanların çocukları oluyor ama elimizden geleni yapalım bari diyorumdoktor yazmış olmalı aslında, tüp bebek için hekimler genellikle prowoman, foliborn myforce, proceive f gibi takviyeleri yazıyor bunlardan birini seçip kullanmaya başlayın. bunlarda inositol, q10 b,d,e.c vitaminleri hepsi var içeriklerini inceleyip birini alın. yararını görenler çok. Ben prowoman kullandım şimdi de proceive f kullanıyorum, insana zindelik veriyor iyi geldi bana.
Ya ferritin değerim düşük benim de o yüzden pekmezli limonlu su karışımı yapıyorum bir ara yapmıştım iyiydi sanki deneyin isterseniz aç karnınaProwomen kullandım doktor benzerini verdi onu da kullandım ama kan için demir ve bazı vitaminler için doktorun yazdığı ilaçlar beni yeterli değere ulaştırmıyor ben yine de aldım o yüzden
Evet ben de o yüzden prowomen kullanmistim şimdi de proceive f kullanıyorum. Kiro daki fark ne arastirmadim. 2000lik inositol olsun istedim. Bu gebelik takviyelerinde genelde böyle cunku. bu bitince de başka bir takviye alırım. Bi süre geçtikten sonra da etkisi ortaya çıkar inşallah. Bunun yanı sıra incir yiyorum hergun.Canım proceive f içeriğine baktım d kiro inostol içermediği için vazgeçtim. Bir çok markaya baktım muhakkak biri eksik ya gulutatyon ya başka bişey. Yada Q10 mg si düşük oluyo ya da inostol un çok düşük oluyo. Ladyfert isimli marka içerik olarak iyi geldi ama diyolar ki Q10 un ubinkon mu içerikte olması lazımmis falan filan. Hala arastiriyom bende ya. Ama işte bal arı sütü polen propolis karışımı falan tüketiyorum, kabak çekirdeği, yaban mersini, avakado. Paketli gıdaları bırakmaya çalışıyorm bilmiyorum bunlar ne denli önemli çünkü gerçekten uyuşturucu kullanan insanların çocukları oluyor ama elimizden geleni yapalım bari diyorum
Evet amh 0.69 idi en son, doktor bir çok takviye yazmıştı, ben de bunlari araştırıp aldim. Saseler tabletlerden daha etkiliymis doktorların demesine göre. Bunları kullandıktan sonraki durumuma bakmadım. Merak ediyorum aslında.Anladım canım amh düşüklüğü için mi vermişti doktor.
Şimdi sipariş verdim. Acvison maxijuno. Memnuniyet fazla. Ubikinol Q10. Ve 2000 lik inostol. Ama bunda da kıro yok. Onun dışında her şeyi güzel içerik olarak araştır istersen canım memnuniyet fazlaEvet ben de o yüzden prowomen kullanmistim şimdi de proceive f kullanıyorum. Kiro daki fark ne arastirmadim. 2000lik inositol olsun istedim. Bu gebelik takviyelerinde genelde böyle cunku. bu bitince de başka bir takviye alırım. Bi süre geçtikten sonra da etkisi ortaya çıkar inşallah. Bunun yanı sıra incir yiyorum hergun.
Ona ben de bakmıştım. Eczanelerde de çok olan takviye orzaxin diye aldım aslında proceive. Bu bitince onu da denerim. Sen de elindeki bitince kiro prowomende var onu alırsın. İnşallah gerek kalmadan hamile kalırız tabiŞimdi sipariş verdim. Acvison maxijuno. Memnuniyet fazla. Ubikinol Q10. Ve 2000 lik inostol. Ama bunda da kıro yok. Onun dışında her şeyi güzel içerik olarak araştır istersen canım memnuniyet fazla
İnşallah canimOna ben de bakmıştım. Eczanelerde de çok olan takviye orzaxin diye aldım aslında proceive. Bu bitince onu da denerim. Sen de elindeki bitince kiro prowomende var onu alırsın. İnşallah gerek kalmadan hamile kalırız tabi![]()
Hayırlı olsun canım senin gebelik kolay oluştu mu neler kullandinsize ozel atiyorum simdi. Bunlarin tamamini iceren multivitaminleri onermem cunku bir butun oldugunda hepsinden az az oluyor asil tedavi edici ve onarici hucreye etki edebilmesi icin dozlarini ona gore secmek gerekiyor
Ya bende maxijuno aldım hatta ama açıp kullanmaya cesaret edemedim hep şey yazmışlar işte polis miyom kist büyütüyor filan bende yok ama korktum açıkçasıŞimdi sipariş verdim. Acvison maxijuno. Memnuniyet fazla. Ubikinol Q10. Ve 2000 lik inostol. Ama bunda da kıro yok. Onun dışında her şeyi güzel içerik olarak araştır istersen canım memnuniyet fazla
Nerde yazmışlar canım ben hiç görmedim . Bide diğer takviyelerden farkı ne kiYa bende maxijuno aldım hatta ama açıp kullanmaya cesaret edemedim hep şey yazmışlar işte polis miyom kist büyütüyor filan bende yok ama korktum açıkçası