Öyle olacak artık
Zaten takıldığım üzüldüğüm nokta o benimde yoksa çocuk olsun olmasın değil mesele
Ya işte tam olarak bu. Zaten çocuğum var evet bende zaten çocuk istememesi kısmına takılmadım. Kaldı ki birlikte oturup konuştuğumuz da net bir şekilde gerçekten isteyip istemediğini sordum. İstiyorum yalnız kalmasın kızımız demişti. Zaten ona istinaden vücudumu hazırladım.
Beni anlayabilen insanların olması çok güzel. Teşekkür ederim.
Evet evet zaten sorun bu. Aylarca hayaller kurdurdu kendisi ben bile söylemedim. Olmaz üzülür diye be çabaladım. Aman neyse. Gece üzülüp açmıştım konuyu. Şimdi pek önemsemiyorum.
Sigara/alkol kullanmıyorum zaten. Çayın kendi tadı iğrenç. Midem bulanana kadar içmedim. Dozunda kullandım. Eşim paniklemedi. Zaten her ay kendisi söyledi hayal bile kuruyordu. Zaten ben çocuk istemiyor diye üzülmedim ki. Bunu tam değerlendirme günü söylemesine üzüldüm. Her masrafı kendisi yaptı. Ben gerek yok almayalım olursa olur dediğim halde gidip doktorun yazdığı ilaçları bile aldı. Ve evet ben evlenmeden önce bile hayalim iki çocuktu. Ama diyorum ya ben istememesine üzülmedim. Bana bunu son dakika söylemesine üzüldüm
Emin olun duyuyorum.
Yazınızın her cümlesine tek tek cevap vereceğim. Neden gebelik üzerine olmasın? Burayı bunun için kullanıyorum genellikle ve zaten eşimin cevabı bu ana kadar olumlu olduğu içinde doğal olarak hamile kalmak istiyorum. Kaldı ki nisan mayıs ayında onun isteği ile denedik olmadı ara verdik bu aya kadar. Evet tüp bebek istenmesi işaret değil. Sürecin yoruculuğu beni ve kendini yıpratacak olmasından kaynaklı kabul etmedi. Eşimle seks konumuzun üreme ile alakalı olduğunu nereden çıkarttınız? Günde kaç defa haftada kaç kez ilişki girdik yazmış mıyım? Bir konuda sadece çocuk işine ara verdiğimizi söylemiştim o kadar. Denemek isteyen de oydu. Eğer ona saygı duymayan birisi olsaydım ya da zorla çocuk istiyor olsaydım haklısınız derdim. Kaldı ki ben çocuk istememesine üzülmedim burada.
Olabilir. Ben istemmesine takılmadım. Eşim açık sözlüdür. Baskı ile onaylayacak birisi değil. Amh düşük geldiğinde kendisi söylemişti kendisi planladı. Bu sene de her ihtiyacım olan vitaminleri doktor reçetesini be istemememe rağmen o almıştı. Yani istemeyebilir en doğal hakkı. Benim takıldığım nokta bunu bana son dakika söylemesi