Düşük amh toplama öncesi hangi ilaçları kullandınız

Merhaba 3 opu da aynı merkez aynı ilaçlarla mı oldu
Evet aynı merkez ve aynı ilaçlar, hatta dozları bile aynı. Her döngü aynı olmuyor. Normal yollarla hamile kalanlar için bile en az 6 ay-1 sene denenmeli diyor doktorlar. Kız kardeşim normal yolla 5.ayda hamile kalmisti. Bizim içinde geçerli bu durum, her ay yumurtlama farklı oluyor, kalite farklı oluyor. Merkeze de güveniyorsan akışta kalmak gerekiyor bana kalirsa

Amh 0.49 ilk tup bebeğimi denicem gonal f 150 menopur 150 kullaniyorum bu hafta opu olucam insallah

Evet aynı merkez ve aynı ilaçlar, hatta dozları bile aynı. Her döngü aynı olmuyor. Normal yollarla hamile kalanlar için bile en az 6 ay-1 sene denenmeli diyor doktorlar. Kız kardeşim normal yolla 5.ayda hamile kalmisti. Bizim içinde geçerli bu durum, her ay yumurtlama farklı oluyor, kalite farklı oluyor. Merkeze de güveniyorsan akışta kalmak gerekiyor bana kalirsa
Şuan hamile misiniz
Merhaba peki amh değeriniz kaçtı acaba ?ben 2 kere toplam oldu ilkinde 5 tane toplanmıştı 3 tane olgun çıktı 1 tanesi 5. Güne gitti ikinci denemede 6 tane toplandı 6 tanesi e döllendi 3. Günde donduruldular. 2 kere çift transfer oldum maalesef tutmadı. Şimdi son embriyoları transfer etme sürecindeyim. Bende benzer ilaçlar kullandım ama ben tüp bebeğe başlamadan önce sağda 9 solda 7 yumurta sayılıyordu bu tüm işlemlerden Lucrin menapoz iğnesi dahil kullandım tüm bu işlemlerden sonra son kontrolünde adetli iken görülen yumurta sayımda ciddi düşüş olmuş ve ben kahroldum resmen
Lucrinden sonra yumurtalar baskılanır ve o ay görünmez hepsi lütfen kahrolmayın bende yaşadım bu durumu

Back
X