• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşüklüğü

Benim yaşım 28 adetler hep düzenli ama amh 0.4 ve doktorlara göre asıl sorun kalite 2 yıldan fazla süredir evliyim ilk günden beri tedavilerle uğraşıyoruz iki kere yumurta toplama ameliyatı ve 3 transferden sonra gebelik haberi aldım ancak son gittiğimde bebeğin kalbi yavaş atıyor demişlerdi umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutunur. Bana da dua edin lütfen. Demek istediğim süreç çok yıpratıcı ben eğer bebeğim Salim doğduktan sonra lohusalığı atlattıktan sonra doktorumun uygun gördüğü en erken tarihte yumurtalarımı dondurmak için tekrar bu işe girişeceğim. Belki 3 4 yıl sonra bir çocuğum daha olsun isterim ki isterim de muhtemelen her zaman 3 çocuk hayali kurmuşumdur. Demek istediğim benim 0.85 iken 6 ay gibi bi sürede 0.4 oldu sizde zaman kaybetmeyin özel hayatınızdan bağımsız olarak yapmanız gereken bir şey. Çünkü ilerde anne olmak istediğinizde bir şansınız olsun ❤️
Peki yumurta sayınız 6 ay öncesi ve 6 ay sonrası nasıldı

Back