Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SonuçTaze transfer oldum
Neden pekiMerhaba amh 0.07 tedaviye yeni başladım ama sanırım Taze transfer olmayacağım
Pozitif
Tebrikler ve teşekkür ederim kaç yumurta çıktı süreç nasıldıPozitif
Ya benim de aynısı olucak sanırım taze transfer dedi doktorum rahim hazır sıkıntı yok dediSüreç çok yorucu
3 yumurta çıktı 2si gelişti 2tane transfer edildi bir tuttu
E ne güzel işte mutlu ol süreçte problemler yok. Ben yeni görüşmeye gidicem daha adetim 4. Günü hemen başlamaz bu ay dimi önce hsg falan çekinir bu ayYa benim de aynısı olucak sanırım taze transfer dedi doktorum rahim hazır sıkıntı yok dedi
Kc yumurta toplandıBenim de 0,89 amh, yeni transfer oldum tahlil günümü bekliyorum![]()
Tabi önce hgs çekiliyor sonra tüp bebek için adetin 2. Günü başlanıyorE ne güzel işte mutlu ol süreçte problemler yok. Ben yeni görüşmeye gidicem daha adetim 4. Günü hemen başlamaz bu ay dimi önce hsg falan çekinir bu ay
8 Folikul göründü 3 Yumurta toplandı, 2 tanesi dollendi, 4.gun sonunda dolduruldu. Ama malesef sonucum negatifKc yumurta toplandı
Aa neden yasınız kaç8 Folikul göründü 3 Yumurta toplandı, 2 tanesi dollendi, 4.gun sonunda dolduruldu. Ama malesef sonucum negatif
Hayırlı olsunSüreç çok yorucu
3 yumurta çıktı 2si gelişti 2tane transfer edildi bir tuttu
Hayırlı olsunamh değeriniz kaçtı?
Üzüldüm0,33
hayırlı olmadı malesef
gelişmediği için haftaya zorunlu kürtaj olcam