hep benimde iptal oluyor tedavilerim..çok tşk ederim . benim doktorum 3 kez kullnmamı söyledi.size 2 mi dendi.bende 5 senedir uğrasıyorm.istanbulda en iyi doktorlara gittm ama malesef sonuç pek parlak diil. bir kere hamile kaldım ancak 11 haftalıkken karnımda öldü.benim folikülüm var ama hiçççç büyümüyolar o yüzden hep iptal tedavilerim
günde 3 kez 1 tablet. 75mgdan az alınca bi işe yaramıyomuş.
benim de ikinci tedavim büyümeyen yumurtalardan iptal olmuştu. seninde mi fsh yüksek
amin inşallah. 1 yıllık uğraşının sonunda oldu bu hamilelik. sheayı 5 ay kullandım ama bunların yanında vbir sürü gıda takviyesi ve ot çayları kullandımMaşallah ne güzel siz hamile kalmssnz.RABBİM hayırlısıyla nasip etsin. siz dheayı ne kadar kullandınız. faydalı oldumu sızde
amin inşallah. 1 yıllık uğraşının sonunda oldu bu hamilelik. sheayı 5 ay kullandım ama bunların yanında vbir sürü gıda takviyesi ve ot çayları kullandım
günde 3 defa 1 tablet aldım. diğer vitaminler omega 3 coenzim, ginseng, arı sütü polen aloe vera. bunların hepsi ilk sayfadaki fotoda varMaşallah Rabbim güzel günleri göstersin.kusura bakmayın cok soru sordm ama dheayı günde 3 kez mi aldnız ?başka hangi vitaminleri aldınız ?birde doktorunz kimdi
Maşallah Rabbim güzel günleri göstersin.kusura bakmayın cok soru sordm ama dheayı günde 3 kez mi aldnız ?başka hangi vitaminleri aldınız ?birde doktorunz kimdi
devlet hastanesi olduğu için tek bi doktor bakmadı bana canımgünde 3 defa 1 tablet aldım. diğer vitaminler omega 3 coenzim, ginseng, arı sütü polen aloe vera. bunların hepsi ilk sayfadaki fotoda var
bal arısutu polenı nasıl saklıyrsnz ?buzdolabnda mı?canım hayıt ı aç karnına içmiyorum ama arısütü bal poleni aktardan alıyordum yeni eczaneden aldım arısütü bal poleni aç hayıt çayını kahvaltıdan sonra iççiyorum
evet canım buzdolabında kullanıyorumbal arısutu polenı nasıl saklıyrsnz ?buzdolabnda mı?
bal arısutu polenı nasıl saklıyrsnz ?buzdolabnda mı?
evet canım buzdolabında kullanıyorum
Faydasi oldu mu peki esimle.ben negatf tup.sonrasi basladikben tablet olarak kullandım
Faydasi oldu mu peki esimle.ben negatf tup.sonrasi basladik
SAOL CANM BENMevet canım kaliteyi arttırdı