Düşük amh yumurta rezervi az hsg çekildim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mslgns
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mslgns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
10
0
1
25
Merhaba hanımlar 23 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim 1. Yıldır çocuk düsünüyoruz ama gebe kalamiyorum amh değerim 1.12 doktorum yaşım gereği az olduğunu söyledi sağ ve sol da toplam 8 yumurtam var hsg istedi yeni çektim ay başını bekle dedi gebelik oluşmazsa adet olursan haber ver dedi böyle olup hamile kalan varmı düşük amh düşük rezerv lütfen yardım 🙏🏻🙏🏻🥺🥺

Merhaba hanımlar 23 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim 1. Yıldır çocuk düsünüyoruz ama gebe kalamiyorum amh değerim 1.12 doktorum yaşım gereği az olduğunu söyledi sağ ve sol da toplam 8 yumurtam var hsg istedi yeni çektim ay başını bekle dedi gebelik oluşmazsa adet olursan haber ver dedi böyle olup hamile kalan varmı düşük amh düşük rezerv lütfen yardım 🙏🏻🙏🏻🥺🥺
Merhaba, korkmayın rezerviniz yaşınıza göre düşük ama hiç yok demek de değil. Gebe kalabilirsiniz doğal yolla. Ben de 27 yaşındayım 2 küsürlerde çıktı iki kere hamile kaldım gebeliklerim sağlıksızdı ama bununla ilgili olduğunu söylemediler. İnsanlar 0.30lardaki amh değerinde bile hamile kalıyorlar. Korkmayın, gebeliği de ertelemezseniz kendiliğinden olma olasılığı yüksek bence. 🙏

Back