Düşük amh yumurta rezervi az hsg çekildim

Mslgns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
24
2
1
25
Merhaba hanımlar 23 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim 1. Yıldır çocuk düsünüyoruz ama gebe kalamiyorum amh değerim 1.12 doktorum yaşım gereği az olduğunu söyledi sağ ve sol da toplam 8 yumurtam var hsg istedi yeni çektim ay başını bekle dedi gebelik oluşmazsa adet olursan haber ver dedi böyle olup hamile kalan varmı düşük amh düşük rezerv lütfen yardım

Merhaba, korkmayın rezerviniz yaşınıza göre düşük ama hiç yok demek de değil. Gebe kalabilirsiniz doğal yolla. Ben de 27 yaşındayım 2 küsürlerde çıktı iki kere hamile kaldım gebeliklerim sağlıksızdı ama bununla ilgili olduğunu söylemediler. İnsanlar 0.30lardaki amh değerinde bile hamile kalıyorlar. Korkmayın, gebeliği de ertelemezseniz kendiliğinden olma olasılığı yüksek bence.

Ne yaptınız gebe kalabildiniz mi bende 23 yaş amh 0.890 8.11 folikül gözüküyor toplamda benimde

Yok aşılama aşılamaya başladım
Merhaba, benim de 0.35 amh değerimdi direkt infertiliteye yönlendirildim ama gitmek istemedim bal tarçın çörek otu karışımı kullandım eşim de arı sütü damlası tüketti. O ay hamile kaldım ama stressizdik, olmazsa olmaz kafasındaydık. Bu psikoloji çok önemli

27 yaş 0.82 amh 9 folikülle 3.ayımda hamile kaldım. Şuan 4.5 haftalığız. Omega 3 kullanmanızı öneririm.

Merhaba 22 yaşındayım 3 yıllık evliyim hiç kornamdım herseyi yaptırdım hamile kalamıyordum sorun yokken 3 ay çatlatma tedavisi denedim olmadı en son Ocak ayında rahim filmi vekildim ve nisanda mucizem geldi hamileydim ama mutlugum kısa sürdü mayıs ayında düşük yaptım zaten çok geç olmuştu birdaha olacak mı nasıl olacak inan kafam karışık ve çok üzgünüm

Ha bide ekleyim amh 1 yaşıma göre az olduğunu söylediler hep dua ettim olacak dedim ve oldu inanıyorum tekrar sağlıkını şekilde olacak

Aşılama yaptırdım bakalım nasip tutmasa bu ay sizin dediğinizi yapicam

Ay ne güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin deniyecem

Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bizim de elimizden duadan başka Bir şey gelmiyor

bende 2 ekimde çekindim rahim filimi inşllh bu ay güzel haber alırım

Canım benim amh çok çok düşük sayılmaz her birmiz 1 adet yumurtadan dünyaya geldik korkma Allah var bende 3 olumsuz tüp bebek tedavisi gördüm 1 tanesi kimyasal oldu ama olmadı 27 yaşındayım amh 0.295 şimdide çatlatma tedavisi görüyorum yani diyeceğim şu ki az da olsa bir tane kaliteli yumurtaya ihtiyacımız var canını sıkma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…