Merhaba hanımlar 23 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim 1. Yıldır çocuk düsünüyoruz ama gebe kalamiyorum amh değerim 1.12 doktorum yaşım gereği az olduğunu söyledi sağ ve sol da toplam 8 yumurtam var hsg istedi yeni çektim ay başını bekle dedi gebelik oluşmazsa adet olursan haber ver dedi böyle olup hamile kalan varmı düşük amh düşük rezerv lütfen yardım
Merhaba hanımlar 23 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim 1. Yıldır çocuk düsünüyoruz ama gebe kalamiyorum amh değerim 1.12 doktorum yaşım gereği az olduğunu söyledi sağ ve sol da toplam 8 yumurtam var hsg istedi yeni çektim ay başını bekle dedi gebelik oluşmazsa adet olursan haber ver dedi böyle olup hamile kalan varmı düşük amh düşük rezerv lütfen yardım
Merhaba, korkmayın rezerviniz yaşınıza göre düşük ama hiç yok demek de değil. Gebe kalabilirsiniz doğal yolla. Ben de 27 yaşındayım 2 küsürlerde çıktı iki kere hamile kaldım gebeliklerim sağlıksızdı ama bununla ilgili olduğunu söylemediler. İnsanlar 0.30lardaki amh değerinde bile hamile kalıyorlar. Korkmayın, gebeliği de ertelemezseniz kendiliğinden olma olasılığı yüksek bence. ❤