Düşük amh

Doktorum tüp bebek önerdi. Amh değerim 0,55. Ama bu zamana kadar korunduğumuz için hemen tüp bebek denemek istemedim. Vitamin desteği,spor ve sağlıklı beslenmeyi önerdi doktorum. 4 ay bu şekilde deneyeğiz

Benim amh 0.19 direk tüp bebek hiç vakit kaybetmeyin dediler ben bunu öğrenmeden önce bi düşük yaşadım psikolojim alt üst oldu o yüzden hemen tüp bebek düşünmedim yumurta kalitesini artırmak için vitamin kullandım e vit cvit d vit omega vs spor yaptım ovulasyon testi kullandım 5. Denemede hamile kaldım bunları önerebilirim ama ben bunu yaptım bundan oldu demiyorum bunlar hep vesile nasip eden Rabbim

Allah bize de nasip etsğn inşallah. Bana da vinalac isimli multivitamin verdi doktor onun yanı sıra yediklerime dikkat ediyorum haftada 3 gün spor yapıyorum. Bizde bu haberleri veririz umarım

Mart ayında rutin kontrol için doktora gittim doktor ultrasonla muayene ederken yumurtan çok az dedi amh bakalım dedi sonuç 0,2 çıktı. Hemen korunmayı bırak vakit kaybetmeden tüp bebeği deneyelim hala yumurta varken dedi. Ben biraz deneyip olmadığına ikna olmak istiyorum dedim. Sonuç şu an yaklaşık 8 haftalık hamileyim. Aynı doktora üç hafta sonra işte hamileyim diye gittim. Bana doğal yolla gebe kalman -%3 ihtimal demişti.

İçimi rahatlattınız gerçekten. Ekstra bir şey uyguladınız mı ? İlaç kullandınız mı ? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Benimki de 0.44e kadar düştü ameliyat sonrası ama sonra aylarca ilaç kullandım galiba yumurtalık da kendini toplayınca amh yükseldi kullandığım takviyeler biosteron omepa Q10 ve gonamaxtı

kızlar düşük amh ile galiba gebe kaldım. Sizce gebelik var mı?

Eklentiler

• 6EADA044-F847-4242-AFD7-8DE29A5F6B82.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 142
Ben bile aşırı heyecanlandım. Dualarım seninlee iyi haberlerini bekliyorum. Farklı marka test ile teyit etseydin. Ne gibi belirlerin var acaba

her ay olduğu gibi bu ayda belirtiler var bende ama bu sefer biraz farklı gibi . Kasıklarımda aşırı bir baskı ve sızı var reglime daha 7 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…