Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynen benimde öle öncesi kahverengi lekelenmem geldi 1 kaç gün ve sabahı da çok şiddetli bir sancı ve içimden bişeyin koptuğunu hissettim direk wc ye koştum düşen parçayı da gördüm sonrası malum
dusuk başlamadan once dr um soylemıstı zaten ama son ana kadar umudum vardı sankı kanama yavaş yavaş başladı canıdan can gıdıyordu yavaş yavaş ağladım cok ağladım kelıeler dugumlendı cok ıstemıstım aylarca beklemıstım
günlerce ağladım cok sukur rabbı bır kere adet olduktan sonra yıne nasıp ettı ama o günler cok zordu
dusuk başlamadan once dr um soylemıstı zaten ama son ana kadar umudum vardı sankı kanama yavaş yavaş başladı canıdan can gıdıyordu yavaş yavaş ağladım cok ağladım kelıeler dugumlendı cok ıstemıstım aylarca beklemıstım
günlerce ağladım cok sukur rabbı bır kere adet olduktan sonra yıne nasıp ettı ama o günler cok zordu
aynen aynen eski esim benim yanimda degildi arkadaslariyla icmeye gitmisti aradim aradim cvp vermedi sonra wc.ye gittigimde keseyi gordum dusmustu... :'( cok aci veriyor birde yalniz olunca daha cok aci veriyor... tabi duramadim yine hemen sonrasinda hamis oldum suan 6 yasinda ikinci sinifa giden oglum var cok sukur yalnizligima yoldasim oluyor iyiki var oglusum Allah herkese hayirlisini nasib etsin :)