arkadaşlar, ben nerdeyse 4 haftalık hamileyim, hamile olduğumu erken öğrendim. özellikle bugün kasıklarımda, karnımda hafif ağrılar oluyor. Doktor normal rahmin büyümeye başladığı için olur dedi, ama bugün biraz daha fazla ağrı var. Ne yapmalıyım, endişeleniyorum. Çalıştığım içinde oturup dinlenemiyorum pek.düşük tehlikesi olabilirmi, nolur cevap verin...
kanama olmadığı sürece korkma canım benim dikkat et fazla ağır kaldırma dağa çok yenisinarkadaşlar, ben nerdeyse 4 haftalık hamileyim, hamile olduğumu erken öğrendim. özellikle bugün kasıklarımda, karnımda hafif ağrılar oluyor. Doktor normal rahmin büyümeye başladığı için olur dedi, ama bugün biraz daha fazla ağrı var. Ne yapmalıyım, endişeleniyorum. Çalıştığım içinde oturup dinlenemiyorum pek.düşük tehlikesi olabilirmi, nolur cevap verin...
arkadaşlar Benim önceki Hamileliğim Düşükle Sonuçlandı 6 Haftalıktı.ilk Kontrolümde Doktorumda Düşebilir Demişti .düşükten önce çok Belim Ağrımıştı Bende Tek Belirti Buydu.arkasından 1. Gün 1 Damla 2.gün Normal Kanamam Oldu Ve Bebeği Kaybettik.şimdi 10haftalık Hamileyim şimdilik Herşey Yolunda.dilerim Hepimiz Sağ Salim Bebişlerimize Kavuşuruz.
arkadaşlar, ben nerdeyse 4 haftalık hamileyim, hamile olduğumu erken öğrendim. özellikle bugün kasıklarımda, karnımda hafif ağrılar oluyor. Doktor normal rahmin büyümeye başladığı için olur dedi, ama bugün biraz daha fazla ağrı var. Ne yapmalıyım, endişeleniyorum. Çalıştığım içinde oturup dinlenemiyorum pek.düşük tehlikesi olabilirmi, nolur cevap verin...[
mrb arkadaşım öncelikle hayırlı olsun..canım işallah darısı da bana.4 haftalık çok erkenmiş nasıl oldu öğrendin hemen..en son ne zamen adet oldun..ben 21 mayısda oldum.bugün 27.gün hala hasta olmadım da..
arkadaşlar, ben nerdeyse 4 haftalık hamileyim, hamile olduğumu erken öğrendim. özellikle bugün kasıklarımda, karnımda hafif ağrılar oluyor. Doktor normal rahmin büyümeye başladığı için olur dedi, ama bugün biraz daha fazla ağrı var. Ne yapmalıyım, endişeleniyorum. Çalıştığım içinde oturup dinlenemiyorum pek.düşük tehlikesi olabilirmi, nolur cevap verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?