Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adetime 3gün kala yumurtlamanın 11. günü 14.65 çıktı sizce yükselirmi nolur bunları yaşayan biri bana yardımcı olsun çok korkuyorum düşecek adet olacağım diye
Benim 2 gun gecikmesine ragmen 0,93 cikmisti yani sizinkinden cok cok daha dusuk merak etmeyin cok erken yukselecektir. Hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim
Mrb arkadaşlar,
Bende yeni katıldım. Polikistik Over Sendromluyum. Duphaston, Glukojen, Klomen, Femara ilaçlarını sırasıyla kullandım.. 1 tane kimyasal gebelik geçirdim.. Adetime geçen aya göre 1 hafta kala dayanamayıp Beta HCG yaptırdım, sonuç 1.2
Çok fena kasık ağrım, göğüs ağrım var. Ara ara midem bulanıyor, kokulara karşı hassaslaştım, hamile olabilir miyim?
28.01.2015 te iki adet 3. gün embriyosu transfer edildi 10.gün 07.02.2015 te beta HCG test günümüzdü beta HCG 20.4 çıktı doktorumuz gebelik var dedi 12.01.2015 te verdiğimiz kanda beta hcg sonucu 41.57 regl tarihimde 8 gün geçti bi kanama vs olmadı bazen batma hissi ve rahimde çekilme hissi oluyooluyo kızlar yardım edin bana
Benim 2 gun gecikmesine ragmen 0,93 cikmisti yani sizinkinden cok cok daha dusuk merak etmeyin cok erken yukselecektir. Hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim