Düşük Beta HCG değeri

elifbade06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2014
918
622
208
adetime 3gün kala yumurtlamanın 11. günü 14.65 çıktı sizce yükselirmi nolur bunları yaşayan biri bana yardımcı olsun çok korkuyorum düşecek adet olacağım diye

yükselir daha cok cok yeni merak etme hersey yolunda inşallah :)

yükselir canım benimde ilk 17 çıkmıştı yükselmişti takip et iki gün sonra tekrar baktır:anneadayı:

Benim 2 gun gecikmesine ragmen 0,93 cikmisti yani sizinkinden cok cok daha dusuk merak etmeyin cok erken yukselecektir. Hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim

Tesekkur ederim kizlar desteginiz icin belim cok agriyo ama bebisim yerlesiyodur insallah bide 3 saatlik bi seyehat yaptim ondanda agriyo olabilir

Benimde adetimi iki gün geçe 10,32 çıkmıştı canım. geç döllenme olmuş ve sonuç 3,5 ayı geride bıraktık :)Ben hayırlı olsun diyorum sana o yüzden :)

Mrb arkadaşlar,
Bende yeni katıldım. Polikistik Over Sendromluyum. Duphaston, Glukojen, Klomen, Femara ilaçlarını sırasıyla kullandım.. 1 tane kimyasal gebelik geçirdim.. Adetime geçen aya göre 1 hafta kala dayanamayıp Beta HCG yaptırdım, sonuç 1.2
Çok fena kasık ağrım, göğüs ağrım var. Ara ara midem bulanıyor, kokulara karşı hassaslaştım, hamile olabilir miyim?

28.01.2015 te iki adet 3. gün embriyosu transfer edildi 10.gün 07.02.2015 te beta HCG test günümüzdü beta HCG 20.4 çıktı doktorumuz gebelik var dedi 12.01.2015 te verdiğimiz kanda beta hcg sonucu 41.57 regl tarihimde 8 gün geçti bi kanama vs olmadı bazen batma hissi ve rahimde çekilme hissi oluyooluyo kızlar yardım edin bana

Benim 2 gun gecikmesine ragmen 0,93 cikmisti yani sizinkinden cok cok daha dusuk merak etmeyin cok erken yukselecektir. Hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim

mrb benim adete 4 gün kala hcg 2 di. çatlatma iğnesi olmuştum sizce yükselme umudu varmıdır?

Back
X