- 16 Temmuz 2016
- 51
- 24
- 3
olsa eğer şimdiye çıkması lazımdı , tekrar kan testi yaptır istersen bazen az da olabiliyor çeşitli seyler yüzünden oda olabilirÖncelikle merhaba herkese ben yumurtlama zamanında bir birliktelik yasadim ve daha sonra her zamankindrn biraz az bi adetim oldu ve şuan 16 güne yakin hasta olamiyorum hastaneye gittim gebelik cikmadi sizce gebelik olma ihtimali var mi ? Simdediden teşekürler
Cnm aynisini bende yasadim ilk degerim 115 di bekledim kanamam oldu kahverengi akintinin pesine ve adet oldum 4 gun gecmisti yani gunum doktor kimyasal mi dis gebelikmi diye bakcm dedi allah tan kimyasal oldu dis gebelik daha riskli ve sakin korkutma kendini doktorum bu konuda banaKızlar merhaba, bir konuda fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var: Benim adet tarihim 2 gün gecikince evde hamilelik testi yaptım, ikinci çizgi çok silik çıktı. Hemen o gün kan tahlili yaptırdım beta hcg 48.24 çıktı. bu testten iki gün sonra yani adetim gecikmesinin 4. gününde tekrar ölçtürdüm 61.91 çıktı ve bu arada iki defa daha evde hamilelik testi yaptırdım onlarda da çizgi silik çıktı. doktora gittim vajinal ultrason yaptı ve rahim çok kalınlaşmış ama sonuçların çok düşük dedi.iki gündür kendimi yedim resmen düşük mü olacak, kimyasal gebelik mi yoksa dış gebelik mi acaba diye. ilk hamileliğim ve çok stres oldum. yarın yine gidip test yaptırayım diyorum. pazartesi doktor tekrar ultrasonla bakacakmış. Bu kadar düşük değeri olup yükselen oldu mu? Tecrübesi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Allah hepinizden razı olsun ve herkese sağlıklı ve hayırlı bebek nasip etsin inşallah.
Cok yardımcı oldu cogu kadin bunu yasio ama farkina varmio ben 4 ay once yasadim bunu 1 ay korundum adetimi 2 gun gec geldi ertesi ayda duzene girdi 3 aydir deniorm hala ses seda yok bide dusuk yasadim kimyasal gebelikten once bilmiyorum artik herseyi akisina biraktimCnm aynisini bende yasadim ilk degerim 115 di bekledim kanamam oldu kahverengi akintinin pesine ve adet oldum 4 gun gecmisti yani gunum doktor kimyasal mi dis gebelikmi diye bakcm dedi allah tan kimyasal oldu dis gebelik daha riskli ve sakin korkutma kendini doktorum bu konuda bana
Panik korku endişe olması gereken en son şey hele birde bebeğinin en hassas olduğu bu dönemlerde.. Benden sana tavsiye kendini rahatlamaya çalış kötü şeyleri aklından at endişe ve korkuyu sen ne kadar hissediyorsan bebeğin o küçücük şey daha fazla hissediyor lütfen ona bunu yapma.. P.tesiye kadar güzelce bekle :)Kızlar merhaba ben de hayli endişe içindeyim. Aşılama tarihim 13.07.2016.
Aşılamadan sonra 13. Gün ( 26 temmuz) değerim 21,7
iki gün sonra( 28 temmuz) da 35.6 çıktı.
İki katı değil diğer taraftan düşük bir değer.
Doktorum pzt beklemeliyiz dedi. Ben kendim ölçtürdüm heyecandan meraktan. Aklımdankötü şeyler geçiyor. Korkuyorum. Tavsiyeniz fikriniz var mı?
Canım çok teşekkür ederim. Kendimi sakin tutmaya ümidimi baki kılmaya çalışacağım. Sabırla bekleyeyim. İNŞALLAH kısmetimde vardır. Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin İnşallah. Neşe'yle huzurla büyütün bebeğinizi.Panik korku endişe olması gereken en son şey hele birde bebeğinin en hassas olduğu bu dönemlerde.. Benden sana tavsiye kendini rahatlamaya çalış kötü şeyleri aklından at endişe ve korkuyu sen ne kadar hissediyorsan bebeğin o küçücük şey daha fazla hissediyor lütfen ona bunu yapma.. P.tesiye kadar güzelce bekle :)
Lütfen bol bol biliyorsan ayetel kürsiyi oku inan hem şeytanın vesvesesinden kurtuluyorsun hemde huzur buluyorsun.. Dediğin gibi Allah kısmet ettiyse eğer sen zaten onu alıcaksın sağlıkla kucağına.. Amin canımm benim çok teşekkür ederim Rabbim inşallah bebişlerimizi bize bağışlar sağlıcakla kucağımıza alırız :)Canım çok teşekkür ederim. Kendimi sakin tutmaya ümidimi baki kılmaya çalışacağım. Sabırla bekleyeyim. İNŞALLAH kısmetimde vardır. Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin İnşallah. Neşe'yle huzurla büyütün bebeğinizi.
Kizlar selamunaleykum benimde desteklerinize cok ihtiyacim var 5/8/16 da beta hcg degerim adete 1 gun vardi yani 72.79 cikti 7 sinde 109.9 bugun ise 141.9 çıktı pcos hastasiyim sukurler olsunhamile kaldim bundan once bi bebegimin kalbi durdu 2 aylikkenbugun 2doktora ciktim afedersiniz idrar sıkışıkken doktor ultrasonda baktı 2haftalık falan bi gebelik var nohut tanesinin yarisi kadar dedi diger doktor ise değerin cok nazli ilerliyor dış gebelikolabilir dedi ben hangisine inanayim cok moralim bozuldu kendi doktorumistanbul da ama ona gidemedim mesajla degerleri bildirdim o da sorun yok dedi benim gibi degeri böyle olup normaledonen var mi cok uzun oldu kusurabakmayin lutfen fikir verin bana bubebegimi de kaybetmek istemiyorum
Canım senin değerlerin nasıl oldu? Umarım her şey yolundadaır...Kızlar merhaba ben de hayli endişe içindeyim. Aşılama tarihim 13.07.2016.
Aşılamadan sonra 13. Gün ( 26 temmuz) değerim 21,7
iki gün sonra( 28 temmuz) da 35.6 çıktı.
İki katı değil diğer taraftan düşük bir değer.
Doktorum pzt beklemeliyiz dedi. Ben kendim ölçtürdüm heyecandan meraktan. Aklımdankötü şeyler geçiyor. Korkuyorum. Tavsiyeniz fikriniz var mı?
Can'ım ilgine çok teşekkür ederim sen marşında yükseldi değerim.Canım senin değerlerin nasıl oldu? Umarım her şey yolundadaır...
Maşallah canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin.Can'ım ilgine çok teşekkür ederim sen marşında yükseldi değerim.
21,7
35,6
78,4
256,6
904.5
Şeklinde devam etti.
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah Allah kısmet eder isteyen herkese inşallah.Maşallah canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin.
Canım en son çatlatma iğneni hangi gün yaptırdınKızlar merhaba ben aşılamamın 11. günü test yaptım 4,10 çıktı gebelik yok mu erken mi yaptırmışım sizce???
lütfen cevap yazarmısınız
1 EKİM GECE 12 DE ÇATLATMA İĞNEMİ YAPTIRDIM YANİ 12,5 GÜN OLDU canımCanım en son çatlatma iğneni hangi gün yaptırdın
Sende çatlatma iğnesi yaptırmıştın dimi değerlerini gördüm hayırlı olsun sağlık bir gebelik olur inşallah canımCanım en son çatlatma iğneni hangi gün yaptırdın
Evet canım yaptrdım çok şükür şimdi bir mucize büyüyor İçimde,Sende çatlatma iğnesi yaptırmıştın dimi değerlerini gördüm hayırlı olsun sağlık bir gebelik olur inşallah canım
YAAAAA Allahım inşallah çatlatma iğnesi geçmiştir dimi ya öyle duygular içindeyim ki birde 6 tane idrar testi yaptım hepsi silik çıktı kaç aydır yaaprım hiç ikinci çizgiyi bile görmedim Allahım nolur gebelerin duası kabul olur dua et olur mu yükselir inşallahEvet canım yaptrdım çok şükür şimdi bir mucize büyüyor İçimde,
Bu arada bence hamilesin :)
Ederim canım ben her gün uyandığımda Allahım çok şükür diyorum ardından isteyen herkese kısmet et Allahım diye dua ediyorum. İnşallah yükseelecek ama biraz acele etmisşin eğer dayanabilirsen kesinlikle tavsiye ederim üç gün sonra beta hcg yenile canım.YAAAAA Allahım inşallah çatlatma iğnesi geçmiştir dimi ya öyle duygular içindeyim ki birde 6 tane idrar testi yaptım hepsi silik çıktı kaç aydır yaaprım hiç ikinci çizgiyi bile görmedim Allahım nolur gebelerin duası kabul olur dua et olur mu yükselir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?