DÜŞÜK BETA HCG DEĞERİ

olsa eğer şimdiye çıkması lazımdı , tekrar kan testi yaptır istersen bazen az da olabiliyor çeşitli seyler yüzünden oda olabilir

Cnm aynisini bende yasadim ilk degerim 115 di bekledim kanamam oldu kahverengi akintinin pesine ve adet oldum 4 gun gecmisti yani gunum doktor kimyasal mi dis gebelikmi diye bakcm dedi allah tan kimyasal oldu dis gebelik daha riskli ve sakin korkutma kendini doktorum bu konuda bana

Cok yardımcı oldu cogu kadin bunu yasio ama farkina varmio ben 4 ay once yasadim bunu 1 ay korundum adetimi 2 gun gec geldi ertesi ayda duzene girdi 3 aydir deniorm hala ses seda yok bide dusuk yasadim kimyasal gebelikten once bilmiyorum artik herseyi akisina biraktim

Kızlar merhaba ben de hayli endişe içindeyim. Aşılama tarihim 13.07.2016.
Aşılamadan sonra 13. Gün ( 26 temmuz) değerim 21,7
iki gün sonra( 28 temmuz) da 35.6 çıktı.
İki katı değil diğer taraftan düşük bir değer.
Doktorum pzt beklemeliyiz dedi. Ben kendim ölçtürdüm heyecandan meraktan. Aklımdankötü şeyler geçiyor. Korkuyorum. Tavsiyeniz fikriniz var mı?

Panik korku endişe olması gereken en son şey hele birde bebeğinin en hassas olduğu bu dönemlerde.. Benden sana tavsiye kendini rahatlamaya çalış kötü şeyleri aklından at endişe ve korkuyu sen ne kadar hissediyorsan bebeğin o küçücük şey daha fazla hissediyor lütfen ona bunu yapma.. P.tesiye kadar güzelce bekle :)

Canım çok teşekkür ederim. Kendimi sakin tutmaya ümidimi baki kılmaya çalışacağım. Sabırla bekleyeyim. İNŞALLAH kısmetimde vardır. Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin İnşallah. Neşe'yle huzurla büyütün bebeğinizi.

Lütfen bol bol biliyorsan ayetel kürsiyi oku inan hem şeytanın vesvesesinden kurtuluyorsun hemde huzur buluyorsun.. Dediğin gibi Allah kısmet ettiyse eğer sen zaten onu alıcaksın sağlıkla kucağına.. Amin canımm benim çok teşekkür ederim Rabbim inşallah bebişlerimizi bize bağışlar sağlıcakla kucağımıza alırız :)

Kizlar selamunaleykum benimde desteklerinize cok ihtiyacim var 5/8/16 da beta hcg degerim adete 1 gun vardi yani 72.79 cikti 7 sinde 109.9 bugun ise 141.9 çıktı pcos hastasiyim sukurler olsunhamile kaldim bundan once bi bebegimin kalbi durdu 2 aylikken bugun 2doktora ciktim afedersiniz idrar sıkışıkken doktor ultrasonda baktı 2haftalık falan bi gebelik var nohut tanesinin yarisi kadar dedi diger doktor ise değerin cok nazli ilerliyor dış gebelikolabilir dedi ben hangisine inanayim cok moralim bozuldu kendi doktorumistanbul da ama ona gidemedim mesajla degerleri bildirdim o da sorun yok dedi benim gibi degeri böyle olup normaledonen var mi cok uzun oldu kusurabakmayin lutfen fikir verin bana bubebegimi de kaybetmek istemiyorum

Canım bence ultrasonda doktorun rahim içinde gördüyse bebeğini dış gebelik değildir. Bozma moralini sanırım yavaş yavaş yükselen değerlerle de sağlıklı gebelik geçirenler var. Ultrasonda gözükünce zaten belli bir değerde olmalı beta hcg değeri. Düşükken ultrasonda göremiyorlar diye biliyorum. Muhtemelen senin değerin yükselmiştir de doktorun o şekilde görmüştür.

Canım senin değerlerin nasıl oldu? Umarım her şey yolundadaır...

Kızlar merhaba ben aşılamamın 11. günü test yaptım 4,10 çıktı gebelik yok mu erken mi yaptırmışım sizce???
lütfen cevap yazarmısınız

Sende çatlatma iğnesi yaptırmıştın dimi değerlerini gördüm hayırlı olsun sağlık bir gebelik olur inşallah canım
Evet canım yaptrdım çok şükür şimdi bir mucize büyüyor İçimde,
Bu arada bence hamilesin :)

Evet canım yaptrdım çok şükür şimdi bir mucize büyüyor İçimde,
Bu arada bence hamilesin :)
YAAAAA Allahım inşallah çatlatma iğnesi geçmiştir dimi ya öyle duygular içindeyim ki birde 6 tane idrar testi yaptım hepsi silik çıktı kaç aydır yaaprım hiç ikinci çizgiyi bile görmedim Allahım nolur gebelerin duası kabul olur dua et olur mu yükselir inşallah

Ederim canım ben her gün uyandığımda Allahım çok şükür diyorum ardından isteyen herkese kısmet et Allahım diye dua ediyorum. İnşallah yükseelecek ama biraz acele etmisşin eğer dayanabilirsen kesinlikle tavsiye ederim üç gün sonra beta hcg yenile canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…