Merhaba gebelik çalışmalarına başladık. Adetimin geciktiği 2. gün yani 9 mart çarşamba beta hcg 69 geldi. 11 mart cuma 91 çıktı. Doktor dış gebelik olabileceğini 2 gün sonra tekrar kan vermem gerektiğini söyledi. yaklaşık 1 haftadır adet olacakmışım gibi hissediyorum. son 4 gündür de adet sancısı gibi sancı geliyor yaklaşık 4-5 dk sürüp bitiyor. Sancıyı biraz daha solumda hissediyorum. Aynı durumu yaşayan bilgisi olan varsa görüşlerinizi merak ediyorum.
Merhaba gebelik çalışmalarına başladık. Adetimin geciktiği 2. gün yani 9 mart çarşamba beta hcg 69 geldi. 11 mart cuma 91 çıktı. Doktor dış gebelik olabileceğini 2 gün sonra tekrar kan vermem gerektiğini söyledi. yaklaşık 1 haftadır adet olacakmışım gibi hissediyorum. son 4 gündür de adet sancısı gibi sancı geliyor yaklaşık 4-5 dk sürüp bitiyor. Sancıyı biraz daha solumda hissediyorum. Aynı durumu yaşayan bilgisi olan varsa görüşlerinizi merak ediyorum.
2 günde 2 katı artış olmalı beta değerinde canm. Malesef sağlıklı artış yok ama kan vermeye devam et bence. Dış gebelik veya kimyasal gebelik de olabilir.
İkişer gun araliklarla test yaptırdım 69-91-117 çıktı doktor dis gebelik olabilir bence hemen kürtaj ol dedi. Kürtajdan sonra bi daha test ver gebelik durumu devam ediyorsa dis gebeliktir dedi. Ben de hemen kürtaj oldum bi an önce o süreçten kurtulmak istedim. Kürtajdan sonra beta hcg düştü. Patoloji sonucunda gebelik artıkları yoktu. Noldugunu ben de çok anlamadım.