Kalp atışını duydunuz mu acaba ?Benim değerlerim sıkıntılı sanırım çok korkmaya başladım böyle olup düzelen var mı acaba?Doktorum da düzenli artış olmamış cumaya kadar ilaçları kullanmaya devam edin ve gelin dedi .9 nisanda transfer oldum değerlerim şu şekilde
18 nisan da 67
20 nisan da 155
22 nisan bugün de 177 çıktı ve 3.tüp bebek denemem pgt li 5.gün tek embriyo çıkıp transfer olmuştum
Normalde 2 gunde bir 2 kati artmasi gerekiyor seni üzmek istemem ama banada az geldi baayBenim değerlerim sıkıntılı sanırım çok korkmaya başladım böyle olup düzelen var mı acaba?Doktorum da düzenli artış olmamış cumaya kadar ilaçları kullanmaya devam edin ve gelin dedi .9 nisanda transfer oldum değerlerim şu şekilde
18 nisan da 67
20 nisan da 155
22 nisan bugün de 177 çıktı ve 3.tüp bebek denemem pgt li 5.gün tek embriyo çıkıp transfer olmuştum
Son durumun nedir?Benim değerlerim sıkıntılı sanırım çok korkmaya başladım böyle olup düzelen var mı acaba?Doktorum da düzenli artış olmamış cumaya kadar ilaçları kullanmaya devam edin ve gelin dedi .9 nisanda transfer oldum değerlerim şu şekilde
18 nisan da 67
20 nisan da 155
Kalp atışı için beta hcg 1500 üstü olması gerekiyorKalp atışını duydunuz mu acaba ?
Olmadı maalesefSon durumun nedir?
Canın sağ olsun güzelim buraya kadar gelmesi de iyi bir haber. Bir sonrakinde olur sen çabala yeter ki karşılıksız kalmazOlmadı maalesef
Canın sağ olsun güzelim buraya kadar gelmesi de iyi bir haber. Bir sonrakinde olur sen çabala yeter ki karşılıksız kalmaz
Benimde 2. DenememKalp atışı için beta hcg 1500 üstü olması gerekiyor
Benim 3. Gun embriyosu bugun 10. Gunum kan versem cikar mi test gunum 11 mayisBenimde 2. Denemem
10. Gün değerim 45
12. Gün değerim 67 çıktı.
Sanırım benim de ilerleyemeyecek, artış oranı çok az
Evet çıkar. Hayırlı haberler alın insallahBenim 3. Gun embriyosu bugun 10. Gunum kan versem cikar mi test gunum 11 mayis
Pazartesi 7. Gunde negatif cikmisti cok erken verdigimi soylemislerdi 3. Gun daha gec belli oluyo dediler ne kadar doğru bilmiyorumEvet çıkar. Hayırlı haberler alın insallah
İnşallah olur diyelim moralini bozmaBenimde 2. Denemem
10. Gün değerim 45
12. Gün değerim 67 çıktı.
Sanırım benim de ilerleyemeyecek, artış oranı çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?