Düşük beta hgc değeri hanımlar lütfen yardım

Selinaysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
790
275
53
44
Hanımlar merhaba, adetim 4 gün gecikti 3 gün önce yaptığım test negatif çıktı. Bugün yaptırdım 6.82 çıktı. Bir anormallik var ne pozitif ne negatif. Normalde adetim bir gün bile geçse 150 çıkardı. Bu değer çok anormal. Bilen duyan var mı lütfen yorumlasin

Hanımlar merhaba, adetim 4 gün gecikti 3 gün önce yaptığım test negatif çıktı. Bugün yaptırdım 6.82 çıktı. Bir anormallik var ne pozitif ne negatif. Normalde adetim bir gün bile geçse 150 çıkardı. Bu değer çok anormal. Bilen duyan var mı lütfen yorumlasin
Anaa 6.82 düşük diyosun 🥹 biz daha 1i göremedik 🥲

?

Hangisi daha kötü bilemedim daha hiç 1i bile göremediğim için diğer acıyı yaşamadığımdan karşılaştırmasını yapmak bana düşmüyor ki
Canım herşeyin hayırlısı olsun. Ben iki kayıp yaşadım inan hiç olmaması bu gibi şeylerden daha iyi. Yaşayan biri olarak söylüyorum

Geç döllenme olabilir mi?Hemen ümitsizliğe kapılmayın.Sagliksiz demek için çok erken.İki tane beta değeri olsa yorum yapılabilir belki ama tek beta değeri için beklemekten başka çare yok.

Geç döllenme olabilir mi?Hemen ümitsizliğe kapılmayın.Sagliksiz demek için çok erken.İki tane beta değeri olsa yorum yapılabilir belki ama tek beta değeri için beklemekten başka çare yok.
İnşallah dediğiniz gibi geç dollenmedir. Bekleyeceğim yapacak bişey yok. Çok teşekkür ederim 🙏

Back
X