DÜŞÜK BÜTÇEYLE EVDE NİŞAN YARDIMM :(

mirkaramir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
209
61
MERHABA ARKADAŞLAR
Maddi yetersizlikten dolayı bayramda evde nişan yapacağız. ama ben yine de güzel hoş şeyler olsun istiyorum. kendim farklı olarak ne yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

Yemek olacak mı? Yoksa çay saati gibi mi olacak?
Vereceğiniz hediyeleri evde kendiniz hazırlayabilirsiniz. Biraz uğraştırıyor ama inanın bana oldukça uyguna geliyor. Ben nişanımda cam kavanoz içerisinde kahve çekirdeği ve lokumluk içerisinde lokum vermiştim. Lokumluğu tüle sardım, kavanoza etiket yaptım yapıştırdım sonra bunların ikisini birlikte paketleyip süsleyip verdim ve bu şekilde 1 kişiye verdiğim paket sadece 3 tl'ye mal oldu. Siz tek parça bir hediye vermek isterseniz daha da uygun olur tabi.
Bizim nişan yemeğimiz kalabalıktan dolayı dışarıda olmuştu ancak sözümüz evde aile arasında olmuştu. Bunun için de birkaç çeşit yiyecek ve çay hazırlamıştık. Siz buna ilave bir nişan pastası yaptırabilirsiniz mesela.

canım bence fazla masrafa kaçmak zaten müsriflik. sonra sıkıntı çekmektense az olsun öz olsun iki gönül bir olsun. ben de nişanlanırken içim gitmişti her şeye sonra kendimce bir şeyler yaptırdım. az oldu ama içime sindi güzeldi. neler yaptırdım. yüzükler için süslü tepsiler var ya onun yerine çok şirin aynı zamanda şık bir yastık yaptırdım. şimdi yatağımda duruyor yatak odamda. beyaz renk ve her örtü ile kullanabiliyorum. gittigidiyordan lavantalı şık magnetlerden yapğtırdım 60 tl ye çikolata için de şık ir gümüşlük aldım evimde bayramlarda kullanıyorum yine. evet sadece bu kadar. ha birde kolonya şişesi süsleyebilirsin o da vardı. toplasan bunlar bana 120 tl ye mal olmuştur. ama ikramlıklara ayrıca gitti

mesela ben kolonya süslemesini hiç duymamıştım incilerle tülle falan olabilir dimi güzel fikirlerin için çook teşekkür ederim aklınıza geldikçe yazar mısınız

İstanbul güneşli
Elimde nişan tepsisi var gayette güzel şirince bir şey dilersen sana kargolayabilirim. Ücret istemiyorum, sadece kargo ücretini ödersin anlaşmalı olduğumuz için, 5.90 tl gibi bir şey tutar. Geçen sene ben 30 tl ye almıştım çokta şirin bir şey

MERHABA ARKADAŞLAR
Maddi yetersizlikten dolayı bayramda evde nişan yapacağız. ama ben yine de güzel hoş şeyler olsun istiyorum. kendim farklı olarak ne yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

Merhaba canım. bende 2 ay önce evde nişan yaptım çokta güzel oldu öncelikle hiç canını sıkma herşey güzel olacak inan :))
biz ekstra pasta yaptırdık pastaneye ama sen yada çevrende güzel pasta yapan birileri varsa kendiniz yapabilirsiniz. yanına ewde annemle poğaça kurabiye falan yaptık. zaten yüzükler takıldıktan sonra pastayı kestik ikramları yaptık. biz evde birazcıkda göbek attık müzik açtık oynadık:)) sizde nasıl bilmiyorum ama gelirken bohça getirdiler bohça açıldı falan bayanlar arasında. Bu arada erkeklere çay servisi yaptık ekstradan bu kadar yani. aslında bende hatıra kalsın diye magnet, nişan şekeri vs gibi şeyler dağıtmak istedim ama dediğin gibi biraz masraflı olacak diye yapmadım kimseye hediye vermedim.
eğer düşünürsen bende de nişan tepsisi var sana gönderebilirim özelden yazabilirsin canım.

mesela ben kolonya süslemesini hiç duymamıştım incilerle tülle falan olabilir dimi güzel fikirlerin için çook teşekkür ederim aklınıza geldikçe yazar mısınız

Canım bizde adettir mesela yüzükler takıltıktan sonra damat kolonyayı kız çikolatayı ikram eder. Ben kolonyanın dışına kırmızı kurdele bağlamıştım çok tatlı olmuştu kayınvalidem falan şaşırdı onlara değişik geldi :)))

bizde evde yaptık kendımız nısan tepsıısını susledık.kola ve baklava dagıttık kı zaten bıazım adetlerde oyle olur.fotorafları bıle kendımız cektık.ama bence studyaya gıdılmelı.

bizde evde yaptık kendımız nısan tepsıısını susledık.kola ve baklava dagıttık kı zaten bıazım adetlerde oyle olur.fotorafları bıle kendımız cektık.ama bence studyaya gıdılmelı.

biz stüdyoya gittk canm ama en az olan poz sayısını seçtik 6 poz aldık 150 tl ve erkek tarafı ödüyor zaten o parayı. Allah nasip ederse düğünde dış mekan çekimi istiyorum ama 1000 tl den başlıyormuş yaa :KK43:(

Bende kurban bayramından sonra bende de telaş var benm daha var bende şöle düüşndm ama süslü tepsi pasta bide şu minik süslemeli aynlar da 40-50 tane hediyelik gelen azda olsa börek kek filan düşünom bde yas pasta istiorm ço sey istiyrumda hepsi para ya :KK43: evde olacak abri güzel olsun diyourm

Bende kurban bayramından sonra bende de telaş var benm daha var bende şöle düüşndm ama süslü tepsi pasta bide şu minik süslemeli aynlar da 40-50 tane hediyelik gelen azda olsa börek kek filan düşünom bde yas pasta istiorm ço sey istiyrumda hepsi para ya :KK43: evde olacak abri güzel olsun diyourm

günaydın canım. hiç moralini bozma Allah öyle güzel yardım ediyorki sen bile şaşırıyorsun. hiç yok mu etrafında teyzen yengen falan sana yardım edip destek olacak insanlar

MERHABA ARKADAŞLAR
Canım bende evde nişan yapacağım, ablamın da bu şekilde oldu. Maddiyattan değil, gösterişli nişan törenlerinden hiç hazzetmediğim için.. Çıkıp yapılan şeylerin aynısını düğünde gelinliği giyip yapıyorlar bir anlamı kalmıyor. Evde sade bir törenle hem daha samimi hem daha uygun oluyor. Bunun için evi önce istediğin şekilde hazırla. Kapıya güzel bir şekilde "X ve Y''nin nişan törenine hoşgeldiniz.." yaz. Evi güzelce süsle. Gelecek konuk sayısına göre pasta yaptır. İki katlı falan da yapılıyor. İkramlık olarak küçük paketlerde çerezlikler, dağıtılacak lokumlar, meyve suları vs. hazırlatabilirsin. Nişan tepsini de evde kendin hazırla. Çarşılarda çok güzel incik boncuklar satılıyor bu iş iiçin. Ben mesela tepsimi yapma çiçek ve inci boncuklar yapıştırarak süsleyeceğim. Boncuklardan baş harflerimizi yazıp kalp yapacağım :) Fikir için nişan tepsisi yazıp internette aratabilirsin. Yüzük takma töreninden sonra müzik açıp dans edersiniz sonra hareketli müzikler açıp dilediğinizce eğlenin. Bunun için sizde yoksa birinden hoparlör temin etmen yeterli olur. Fotoğrafçı tutamayacaksan varsa birinden profesyonel fotoğraf makinesi ödünç al. Bu güzel anları ölümsüzleştirmek adına.. Ben isteme nişan bir arada yapacağım. Çok abartıya gerek yok. Gösterişli bir nişan töreninden arttıracağın parayı düğün yada balayında katarsınız. Şimdiden mutluluklar diliyorum :)

X