• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük/ Gebelik Süreci

pelin azizova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
74
11
3
27
Kızlar, 28 Nisan düşük yaptım. Doktorum 1 adet görüp korunmayı bırakalım dedi. Sizin de düşük sonrası gebeliğiniz ne zaman başladı? Olmayacağından ya da tekrar sağlıksız bir gebelik olacağından korkuyorum.

Canım geçmiş olsun
Sakın strese girme dusukten sonra gebelik daha kolay oluyor hep duyuyoruz etraftan sen sadece neden düştüğünü araştır bazen genetikle ilgili bazen kan pıhtılaşması galan olabiliyor eğer problem yoksa sağlıksız bir bebekse hiç sorun yok zaten ne yaparsan yap sağlıksız bebek düşüyor o yüzden sonra ki olacak gebeliğini ilk gibi düşün sakin ol

Kızlar, 28 Nisan düşük yaptım. Doktorum 1 adet görüp korunmayı bırakalım dedi. Sizin de düşük sonrası gebeliğiniz ne zaman başladı? Olmayacağından ya da tekrar sağlıksız bir gebelik olacağından korkuyorum.
Kaybın için üzgünüm çok geçmiş olsun canım. Doktor bana da korun demişti ama ben korunmadım. 1 adet görmek gerekiyor en azından doğru söylemiş. Ben 3 adet geçirdikten sonra 4. Ayımda hamile kaldım gayette sağlıklı çok şükür 🌸 yeter ki stres yapma kendine iyi bak mutlaka olur

Back
X