düşük gebelikler

defne_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
348
0
26
Ankara
Kızlar 6 haftalık hamileydim biraz akıntım oldu bebeğin kalp atışıda duyulmadı doktor düşük yaşıcaksın kanamayla atılır dedi.Kanama olmazsa kürtajla alınıcak.Akıntım durdu kanamada hiç olmoyo ne zaman başlar acaba?Benzer durum yaşayanlar varsa bilgi verirse çok sevinirim..

iyi de akıntı dediğin kanlı mı normal akıntı mı?? hem 8 haftaya kadar yolu var kalp atışının?beta hcg değerlerin mi düştü?hemen düşük olacak nasıl diyebildi anlamadım...

Cnm kalp atışı hiç alamadık zaten değerlerde kötüydü,ilerleme durmuştu kalp atışı once yavaş oldu sonraki hafta değerler düştü kalp atışı alınmadı içerde kanama oluşmuş sonrada zaten kahverengi akıntı başladı..kesede bozulmuştu çok üzgünüm..

Cnm kalp atışı hiç alamadık zaten değerlerde kötüydü,ilerleme durmuştu kalp atışı once yavaş oldu sonraki hafta değerler düştü kalp atışı alınmadı içerde kanama oluşmuş sonrada zaten kahverengi akıntı başladı..kesede bozulmuştu çok üzgünüm..

Kızlar durumum böyle işte,yalnız doktor gebelik daha çok küçük olduğu için operasyona gerek yok kanama olur öyle atılır dedi ama akıntım olmuyo denecek kadar az, kanama olacak gibi bi belirtide yok operasyona gerek kalmadan kanamayla olsun istiyorum acaba kanama ne zaman başlar?Benzer durum yaşayanlar varmı?Bilgisi olanlar cvp yazarlarsa çok sevinirim..

merhaba defne aynı şeyi bende yaşadım (boş gebelik)8 haftada bebeğimin kalp atışı duyulmadı hcg hızla düştü doktor bence beklemeyelim dedi bende beklemek istemedim 8 haftada 5 temmuzda operasyonla düşük yaptım ilk bebeğimdi çok üzüldüm çok agladım ama ne yapalım nasip değilmiş bazen hala hamileliğim devam etseydi şu haftada olacaktım gibi hesaplar yapıyorum ben hemen hamile kalmak istiyorum ama nasip artık düşükten sonra bir defa regl olayım dedim malum ilaç falan kullandım 16 agustosta regl oldum bakalım bu olacak mı

Bende çok üzgünüm napalım nasip inş tekrar hamiş olduğumuzda herşey düzgün ilerler ama benim merak ettiğim kanamam ne zaman başlar acaba?

Kızlar durumum böyle işte,yalnız doktor gebelik daha çok küçük olduğu için operasyona gerek yok kanama olur öyle atılır dedi ama akıntım olmuyo denecek kadar az, kanama olacak gibi bi belirtide yok operasyona gerek kalmadan kanamayla olsun istiyorum acaba kanama ne zaman başlar?Benzer durum yaşayanlar varmı?Bilgisi olanlar cvp yazarlarsa çok sevinirim..

Canım bende aynı senin gibi 7 haftlaık hamilelik yaşadım doktora gittim düşük olacak dedi ama yine de düşük önleyici verdi eve geldim 2 gün sonra kanama başladı kürtajla alındı.

Zor bi durum tabii kızlar bende artık bekliyorum kanama ne zaman olacak diye..?Bide inş 2.gebelikte de aynı şey olmaz

Kızlar bide benim akıntım yok denecek kadar az kanama olucak gibi bi belirtilerde yok sizde nasıl dı durum?Acaba bu kanama ne kadar gün sonra başlıcak ki?

Back
X