Düşük gerçekleşmişmidir

Artik bulanti olmaz canim. Dusuk basladigi an belirtiler bitiyor. Kese gorulmediyse ve beta hcg dusuyorsa dusuk gerceklesmistir. Benim kurtajdan sonra da 1 hafta falan kanamam devam etmisti.

Hiçbir şey yiyemiyorum canım bulantım ondan oluyo galiba . şu an küçük küçük pıhtılar düşüyor tamamen temizlenir umarım .

Ne var ne yok canim?
Canım yeni gördüm . beta değerim 1 haftada tekrar 1200 e çıkmış ardından sancıyla birlikte beyaz bir şey düştü eşimle konuşcaktım akşamına hastaneye gttim beta 700 düşmüş yoğun bir kanama ve et parçası düşürmeye devam ettim tekrar betaya bakldı 50ye düşmüştü şu an knamam btti pazrtesi tekrar kan vericem hiç bir şklde ne iğne ne ilaç kullanmayı bıraktım rabbim ol dyo demk ki yaşaması gerekiyo dedim bu kez kndi düştü bunda da vardır bir hayır

Canım yeni gördüm . beta değerim 1 haftada tekrar 1200 e çıkmış ardından sancıyla birlikte beyaz bir şey düştü eşimle konuşcaktım akşamına hastaneye gttim beta 700 düşmüş yoğun bir kanama ve et parçası düşürmeye devam ettim tekrar betaya bakldı 50ye düşmüştü şu an knamam btti pazrtesi tekrar kan vericem hiç bir şklde ne iğne ne ilaç kullanmayı bıraktım rabbim ol dyo demk ki yaşaması gerekiyo dedim bu kez kndi düştü bunda da vardır bir hayır
Gecmis olsun canim

Merhaba kızlarr çoktandır takipteyim ancak yeni üyelik gerçekleştirdim
Eşimle ayrılmak üzereyiz hamile olduğumu öğrendim 10 mayısta değerim 171 di tek çarem kürtajdı barışma durumumuz yok şiddet görüyordum sürekli kürtaj için özel devlet hastanelerine başvurdum ancak eş izini gerekiyor dediler konuşsam da buna müsade etmeyeceğini bildiğim için tek çarem düşük yapmak oldu bir ilaç bulup kullandım 3 saat sonra kanama ve sancılar başladı yoğun olarak pıhtı düştü 2 parça dışı kanlı et parçası vardı o gün sabah 5 e kadar az az kanama ve pıhtı düşürmeye devam ettim sonrasında kesildi kanama ve sancı şu an ara ara çok çok açık pembe bir iki Damla falan kan geliyor lavaboya gittiğimde devamında soğan suyu yapıp içtim kanamam yine aynı şklde hiç yok düşük tamamen gerçekleşmese kanama devam eder mydi ya da ağrı falan olur mu düşük gerçekleşmediyse bir de kanama rengi çok koyuydu resmen siyah gbi pıhtılar düşerken.lütfen yazarken aynı sıkıntı içinde olduğunuzu ve tek çarenizin bu olduğunu düşünerek yazın olur mu
Cok gecmis olsun dusmus evet. Ama kurtaj olmaniz gerekebilir rahim temizligi icin. Yoksa ilerdeki gebeliginizi ve adetinizi bozar.

Cok gecmis olsun dusmus evet. Ama kurtaj olmaniz gerekebilir rahim temizligi icin. Yoksa ilerdeki gebeliginizi ve adetinizi bozar.
Teşekkür ederimmm. En son beta 50ye düşünce gtmedim tekrar ama pazrtesi kan vericem beta 0 olmuş mu bakmak için arada bi kasığımda çok ufak batma tarzı sancılar oluyor

Teşekkür ederimmm. En son beta 50ye düşünce gtmedim tekrar ama pazrtesi kan vericem beta 0 olmuş mu bakmak için arada bi kasığımda çok ufak batma tarzı sancılar oluyor
Rica ederim. Olan olmus artik siz bence hic bir soylemeden dusuk yapmis gibi bir kadin dogum uzmanina gorunun bir an evvel.

Back
X