Düsük hakknda bilgisi olan lutfen yardım

zilankla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
24
4
86
Merhaba bundan oncede yazmstm belki hatrlayan vardr gecikmem ve lekelenmem olmustu test yaptrmstm 91.96 ckmsti kan testi sonucu 3 haftalk dediler fakat sonra kanamam basldi ve 2 gndur devam ediyo bugn kan testi yapıldı 19.86 çıktı düşük dediler dogru mu sizce

Evet canim geçmiş olsun düşük olmuş malesef sagliksizmis demekki vücut attı

Bu yorumunu gorebiliyorum ama digeri hakknda bi fikrim yok malesef

Kimyasal gebelik olmus anlasila. Uzulmeyin. Bu sagliksiz bir gebeligi onlemek icon vucudun bir savunmasi aslinda. Cogu ladin bunun farkina bile varmadan normal adet gibi yasiyor. Siz farketmissiniz hepsi bu. Insallah en kisa zamanda saglikli bir bebekle anneligi tadarsiniz.

Cok teşekkür ederim verdiginiz bilgi icin

Arkadaşlar çok güzel açıklamış. Ben sadece tek bişey ekleyeceğim. 3 ay boyunca korunun rahim ve iç tabakası kendini toparlasın

Arkadaşlar çok güzel açıklamış. Ben sadece tek bişey ekleyeceğim. 3 ay boyunca korunun rahim ve iç tabakası kendini toparlasın
Ben iki defa kimyasal gebelik yaşadım Rahime yerleşen herhangi bir embiryo olmadığından sadece adet düzenini korumak adına 1 ay adet olun yeterlidir gelecek ay çalışmalara başlayabilirsiniz

Ben iki defa kimyasal gebelik yaşadım Rahime yerleşen herhangi bir embiryo olmadığından sadece adet düzenini korumak adına 1 ay adet olun yeterlidir gelecek ay çalışmalara başlayabilirsiniz
Kimyasal gebelikte döllenme oluyor cnm bu döllenmeden dolayı endometrium tabakasını kendini gebelik sürecine hazırlar Düşük oluşunca da eski haline geri dönüşmeye başlar bir sonraki gebelikte dış gebelik yerleşme problemleri gibi sorunlarla karşılaşmamak için de endometriumun kendini tamamen toplamasına ihtiyacı vardır. Bu da en garanti 3 aylık bir sürede olur biz 3 mensturalsiklusun rahmi eski hale getirecek kadar dinlenmesinden yanayız

Sağlıkçımısın canım kusura bakma biz yazınca sorma gereği duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…