DÜŞÜK HAPI

Sakın ... Yasal değiler merdiven altı satılıyo

Yasal olmadığını biliyorsunuz sanırım. Ama öte yandan kendi kendinize kullanmanız çok riskli, düşük tam olmayabilir yanlış doz alabilirsiniz çok kanamanız olursa Allah korusun kan kaybı büyük sorunlara yol açar. Erişebileceğiniz başka bir yöntem yok mu?

Diyelim buldun riskli bu işler eşin olacak müsvetteyi ikna et de kurtaj ol
Malesef ki eşim bana o kadar hakaret etmesine ve vurmasına rağmen bebeği istedigini soyledi. Kurtaj hakkim son buldu 10 hafta oldu ikna edemedim. Devlette ki eş onayı felsefesi yüzünden kimse tek gelmeme yanaşmadı elimden geleni yaptım yargılayın istediğiniz kadar ama çaresizim bu melek bu aileyi beni eşimi hak etmiyor annem babam da destek olmadı bu yüzden biliyorsanız söyleyin koşa koşa boşanmaya gideceğim arkamda duran kimse yok parasal olarak bi gelirim de yok bebek olduğu icin de çoğu yer ise almaz kalacak yerim zaten yok yardım edin kotu biri değilim

Malesef ki eşim bana o kadar hakaret etmesine ve vurmasına rağmen bebeği istedigini soyledi. Kurtaj hakkim son buldu 10 hafta oldu ikna edemedim. Devlette ki eş onayı felsefesi yüzünden kimse tek gelmeme yanaşmadı elimden geleni yaptım yargılayın istediğiniz kadar ama çaresizim bu melek bu aileyi beni eşimi hak etmiyor annem babam da destek olmadı bu yüzden biliyorsanız söyleyin koşa koşa boşanmaya gideceğim arkamda duran kimse yok parasal olarak bi gelirim de yok bebek olduğu icin de çoğu yer ise almaz kalacak yerim zaten yok yardım edin kotu biri değilim
Allah yardımcın olsun 🥹 böyle bir yöntem bilmiyorum ama çok riskli. O çocuğun kaderinde doğmak varsa doğuyor. Benim anneannem annem düşsün diye şiş bile sokmuş. Neler içmiş neler yapmış annem düşmemiş. Eğer kürtaj olmadıysanız kendi sağlınızı böyle şeylerle riske atmayın. Ben 2 kere hamile kaldım biri 20. Haftada biri 17. Haftada kaybettim. Şu an ise eşimle ayrıyız. Dönüp bakınca diyorum ki demek ki bundan dolayı kaybetmişim bebişleri. Ayette ne diyor olanda hayır vardır. Rabbim yolunuzu çiçekli etsin.

Karnındaki bir hücre yığını değil kalbi atan bir insan
Ona zarar verme o sana arkadaş olacak
Çocuğun anası belli babası belli eşin adam değilmiş ama o melek senin yoldaşın olacak ona sakın kıyma
Rızkıyla gelir merak etme yeryüzünde kımıldayan her canlının rızkı Allah'ın üzerinedir ve Allah onların nerede yaşadığını/öldüğünü bilir.

Back
X