Düşük hcg değeri

Fairy-tale

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
321
581
103
38
Kızlar merhaba,
Eylül ayında 6 haftalık bir düşük yaşadım.. Şimdi ise son adet tarihimden 33 gün sonra test yaptırdım ve hcg değerim 25 çıktı yani pozitif. Deneyimlerinize göre sizce bu düşük bir sonuç mu? Tekrar ne zaman test yaptırayım? Sağlık ocağında yaptırdım testi henüz kadın doğuma gitmedim erken diye..

benim 30 gün sonunda 500 lü bir değerdi. sanırım 2 gün de bir değer 2 ye katlamalı. belki hamilelik çok yeni olabilir..

beta hcgnin kaç çıktığı önemli değil aslında, önemli olan 48 saatte bir, katlayarak artması, mesela siz 2 gün sonra test yaptırdığınızda en az 50 olması lazım, geç döllenmede düşük çıkabiliyor. benim 4 gün gecikmede 2600 çıkmıştı ama katlamadı

Benimki baya düşük o zaman yaa. Acaba kimyasal gebelik gibi bir durum mu?

Kanı dün verdim yani yarın sabah evde bir test yapsam anlarım çünkü çokkk silik 2. çizgi çıkmıştı idrarda. 2 ye katlaması gerekiyorsa yarın normal bir pozitifi görmem lazım.

benim 4gün gecikmeden sonra 1000 çıkmıştı ama hcg yanıltıyor geç döllenme olabilir

beta hcgnin kaç çıktığı önemli değil aslında, önemli olan 48 saatte bir, katlayarak artması, mesela siz 2 gün sonra test yaptırdığınızda en az 50 olması lazım, geç döllenmede düşük çıkabiliyor. benim 4 gün gecikmede 2600 çıkmıştı ama katlamadı
Düşük mü yaptın canım sen?

Kanı dün verdim yani yarın sabah evde bir test yapsam anlarım çünkü çokkk silik 2. çizgi çıkmıştı idrarda. 2 ye katlaması gerekiyorsa yarın normal bir pozitifi görmem lazım.

canım benim 27. günde 94 tü, gerçi tüp bebekti beta farkeder mi tüp bebekte bilemedim :KK64:

Çok uzun uğraşlar vermişsin eminim çok zor olmuştur geçmiş olsun..
sağol canım, atlattım şükür hayat devam ediyor neticede, sen de dediğim gibi kan değerlerini 48 saate bir takip et, çokda erken yapmışsın aslında keşke bekleseydin biraz, inan böyle bilipte beklemek daha zor

Kızlar merhaba,
Eylül ayında 6 haftalık bir düşük yaşadım.. Şimdi ise son adet tarihimden 33 gün sonra test yaptırdım ve hcg değerim 25 çıktı yani pozitif. Deneyimlerinize göre sizce bu düşük bir sonuç mu? Tekrar ne zaman test yaptırayım? Sağlık ocağında yaptırdım testi henüz kadın doğuma gitmedim erken diye..
İlk hamileliğimde Adetim 4gün geçtikten sonra 33 çıkmıştı benim. Bunda 4gün sonra 167 çıktı. Önemli olan değerin 2günde bir yaklaşık 2katına çıkması

Back
X