- 22 Ağustos 2014
- 39
- 20
- 18
- 41
- Konu Sahibi hayatsuyum83
-
Amiin inş.. Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin inş.. iyi haberlerini bekliyorumçok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayıda nasib etsin benim içinde dua edermisin önümüzdeki ay bende başlıyorum ikinci benim dondrulmuş embriyo inşallah alıcam bebişlerimi
Çok tesekkurlerGerçekten mucizevi hayat dolu bi hikayen dilerim değeri düşük çıkanlara moral olur
Merhaba kızlarsize umut olmak için üye olup başimdan tüpbebek maceramı yazmak istedim.. eşimde bende bi sorun olmamasına rağmen 2 sene bebişimiz olmadı.. ve bizde direk tüpbebek yaptırmaya karar verdik. . Sorunsuz bir şekilde süreci atlattıktan sonra sıra geldi 12. Gün HCG testine... sonuç 11.84... evet çok düşük. Doktorum kimyasal gebelik olacabileceğini ama yinede 2 gün sonra yinelememi söyledi.. 14. Gün 58 ve 16. Gün 150 şeklinde devam etti.. düsuktu degerler ama güzel artıyordu.. derken kese kalp atışı ve şuan 14 haftalık hamileyim.. rabbim istedikten sonra herşey oluruna varıyor.. haa buarada 6.haftada hafif bi kanamam da oldu.. şimdi bebişimin gelişimi gayet iyi.. muhtemelen bikaç gün geç tutundu Rabbim izin verirse bundan sonraki sürecide sorunsuz bi şekilde atlatıp bebişimi sağsaglim kucağima alırım..
Merhaba kızlarsize umut olmak için üye olup başimdan tüpbebek maceramı yazmak istedim.. eşimde bende bi sorun olmamasına rağmen 2 sene bebişimiz olmadı.. ve bizde direk tüpbebek yaptırmaya karar verdik. . Sorunsuz bir şekilde süreci atlattıktan sonra sıra geldi 12. Gün HCG testine... sonuç 11.84... evet çok düşük. Doktorum kimyasal gebelik olacabileceğini ama yinede 2 gün sonra yinelememi söyledi.. 14. Gün 58 ve 16. Gün 150 şeklinde devam etti.. düsuktu degerler ama güzel artıyordu.. derken kese kalp atışı ve şuan 14 haftalık hamileyim.. rabbim istedikten sonra herşey oluruna varıyor.. haa buarada 6.haftada hafif bi kanamam da oldu.. şimdi bebişimin gelişimi gayet iyi.. muhtemelen bikaç gün geç tutundu Rabbim izin verirse bundan sonraki sürecide sorunsuz bi şekilde atlatıp bebişimi sağsaglim kucağima alırım..
Amiin inş cnm sağolasın.. Rabbim sana ve tüm bebek hasreti çekenlere nasip etsin inş.. banada sağsaglim bebisimi kucagima almayıçok sevindim canım hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin allahım.bebeginin kalp atışlarını her seferinde bütün bebek özleminde olan anne adayları için dinle lütfen.bunlardan biride benim
hayatımızda duyacagımız allahımın bize nasip ettiği en güzel ses o
allahım bizede nasip etsin dualarını esirgeme lütfen
Benzer başlayıp farklı sonlanmış tedavilere sahipmişiz...
Benim 11.gün 9 ile başladı..
Hep güzel arttı son değerim yeteri kadar artmadı ve kimyasal ile sonuçlandı genelde de bu şekilde olur..
Tabii böyle güzel istisnalarda var..
Ne güzel düşünmüşsünüz bizimle paylaşıp umut olmanız çok güzel...
Sağlıkla devam eden keyifli bir gebelik diliyorum...
Bende keseyi görüp kalp atışını duyana kadar hep kimyasal gebeliktir dedim.. hatta doktorumda kimyasal olabilir fazla umitlenme dedi.. internet arastirmalarim sojuucndadada hic bejim degerlerimde olann birilerine rastalmaistim.. ama dedigim gibi Rabbim istedikten sonra okuyo.. inş Sagsaglim kucagima almamida nasip eder...sejin kaça kadar artmisti cnm hcg degerin..
BenimkiBen burada 3 arkadaşa rastladım değeri düşük başlayıp bebeklerini kucaklarına aldılar 4.oldun
Benim hassas nazlı değerim 11.gün 9 .....13.gün 26....15.gün 160...18.gün 200 de kaldı...hep 2 katından fazla artmıştı ama son değerim en az 500 civarı olması gerekirken 200 de kaldı...kese aşamasına gelemedim malum değer 1500 ve sonrasında görülüyor..
Hadi yaa benimki kadar dusuk baslayan varmi gercekten.. ben o gunlerde cok arastirmistim forumlardan.. amma sonucta Rabbimin dedigi oluyor. . Yuksek baslayip devam etmeyenlere.. dusuk baslayip devam edenler.. hep umitle beklemek lazim.. Rabbi. Inş sana ve tum bebiş isteyenlere basip etsin.. benimde Sagsaglim kucagima almamii..Benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?