Hamileliğimin 12. Haftasının sonuna gelmiştiki Pazar günü sabaha karşı hafif karın ağrısı ile uyandım zaman geçtikçe karın ağrım ve kramplarım arttı Doğum sancısı gibi 2-3 dakikada bir çok şiddetli beni ağlatıp kıvrandıran bir ağrıya dönüştü hemen hastaneye gittik geldikten birkaç dakika sonra bayılmışım kendime gelince muayeneye aldılar beni bebeğin kalbinin durduğunu birkaç saat içinde düşük başlayacağını söyledi doktor zaten bir saat içinde de kanamam başladı
Her geçen dakika kramplar ve sancılar katlanarak arttığı için Ben kıvrana kıvrana toparlanmaya çalışırken doktor eşime bebeğin kalbinin 8 haftalıkken durduğunu söylemiş
bunu ilk duyduğumda şoka girdim bir ay boyunca kalbi durmuş bebeğim yinede benden ayrılmak istememiş bir ay boyunca kontrolüme iki gün kala belirti verdi ama ne belirti Bir ay boyunca beni zerhirlenmeden öldürebilirdi öğlen 11.30 da gittiğim hastanede akşam 8.30 da kürtaja alındım o saate kadar acı içinde kıvrandım ağladım bağırdım en son anestezi doktoruna ağlaya ağlaya neolur beni uyutun dayanamıyorum canım çok acıyor dediğimi hatırlıyorum 
Benim hayatımın en kötü günü 9 ekim 2016 idi şimdi benim sorum şu benim gibi düşük yaşayan kişiler kaç gün içinde belirtileriniz oldu 1 ay ne demek nasıl olur anlam veremiyorum
Patoloji sonucu çıktığında buraya tekrar yazacağım

Her geçen dakika kramplar ve sancılar katlanarak arttığı için Ben kıvrana kıvrana toparlanmaya çalışırken doktor eşime bebeğin kalbinin 8 haftalıkken durduğunu söylemiş

Benim hayatımın en kötü günü 9 ekim 2016 idi şimdi benim sorum şu benim gibi düşük yaşayan kişiler kaç gün içinde belirtileriniz oldu 1 ay ne demek nasıl olur anlam veremiyorum
Patoloji sonucu çıktığında buraya tekrar yazacağım