Düşük hikayesi benimkine bezeyen varmıyor acaba yorum istiyorum lütfen

5-6 haftalık 1 düşük ve 6+3 de kalbi durduğu için kürtaj ım oldu... Düşükte sadece 15 gün adet sancısı g,b, hafif kramplarla düşürdüm zaten kontrolde kanamam başlamıştı bile.. doktor bol bol hareket et insin aşşağı dedi.. 15 gün boyunca 2 günde 1 kan aldırıp kanda gebeliğin düşüşünü izledik.

Kürtajım ise ameliyat kısmı kolay ama dinlenme kısmında baya acılı geçti.. 2 ağrı kesici iğne ile ancak ayağa kalkabildim.

Rabbim bir daha yaşatmasın.. Şimdi yüreğim hep ağzımda. Bu bebeğime de birşey olurmu diye.. Hergün dualarla yatıp dualarla kalkıyorum. :(

Hamileliğimin 12. Haftasının sonuna gelmiştiki Pazar günü sabaha karşı hafif karın ağrısı ile uyandım zaman geçtikçe karın ağrım ve kramplarım arttı Doğum sancısı gibi 2-3 dakikada bir çok şiddetli beni ağlatıp kıvrandıran bir ağrıya dönüştü hemen hastaneye gittik geldikten birkaç dakika sonra bayılmışım kendime gelince muayeneye aldılar beni bebeğin kalbinin durduğunu birkaç saat içinde düşük başlayacağını söyledi doktor zaten bir saat içinde de kanamam başladı:KK43:
Her geçen dakika kramplar ve sancılar katlanarak arttığı için Ben kıvrana kıvrana toparlanmaya çalışırken doktor eşime bebeğin kalbinin 8 haftalıkken durduğunu söylemiş :mad: bunu ilk duyduğumda şoka girdim bir ay boyunca kalbi durmuş bebeğim yinede benden ayrılmak istememiş bir ay boyunca kontrolüme iki gün kala belirti verdi ama ne belirti Bir ay boyunca beni zerhirlenmeden öldürebilirdi öğlen 11.30 da gittiğim hastanede akşam 8.30 da kürtaja alındım o saate kadar acı içinde kıvrandım ağladım bağırdım en son anestezi doktoruna ağlaya ağlaya neolur beni uyutun dayanamıyorum canım çok acıyor dediğimi hatırlıyorum :KK61:
Benim hayatımın en kötü günü 9 ekim 2016 idi şimdi benim sorum şu benim gibi düşük yaşayan kişiler kaç gün içinde belirtileriniz oldu 1 ay ne demek nasıl olur anlam veremiyorum
Patoloji sonucu çıktığında buraya tekrar yazacağım[/QUOTE
Geçmiş olsun canım. Benimde 7+5te gelişimi durmuş 11.haftamda dr.a gittiğimde kalp atışını alamadık bende o gün çok az ağrı ve çok az kanamam olduğu için gitmiştim benimde bırakmadı o güne kadar bebeğim ertesi gün kürtaj olacaktım ama o akşam kendisi düştü keseyi bile gördüm. 1 gün sonra 1.5cmlik parça kalmıştı onuda vakumla aldılar. Benim şiddetli ağrılarımda düşük ve operasyon sonrası oldu. Yerleri yumruklamıştım resmen

Hamileliğimin 12. Haftasının sonuna gelmiştiki Pazar günü sabaha karşı hafif karın ağrısı ile uyandım zaman geçtikçe karın ağrım ve kramplarım arttı Doğum sancısı gibi 2-3 dakikada bir çok şiddetli beni ağlatıp kıvrandıran bir ağrıya dönüştü hemen hastaneye gittik geldikten birkaç dakika sonra bayılmışım kendime gelince muayeneye aldılar beni bebeğin kalbinin durduğunu birkaç saat içinde düşük başlayacağını söyledi doktor zaten bir saat içinde de kanamam başladı:KK43:
Her geçen dakika kramplar ve sancılar katlanarak arttığı için Ben kıvrana kıvrana toparlanmaya çalışırken doktor eşime bebeğin kalbinin 8 haftalıkken durduğunu söylemiş :mad: bunu ilk duyduğumda şoka girdim bir ay boyunca kalbi durmuş bebeğim yinede benden ayrılmak istememiş bir ay boyunca kontrolüme iki gün kala belirti verdi ama ne belirti Bir ay boyunca beni zerhirlenmeden öldürebilirdi öğlen 11.30 da gittiğim hastanede akşam 8.30 da kürtaja alındım o saate kadar acı içinde kıvrandım ağladım bağırdım en son anestezi doktoruna ağlaya ağlaya neolur beni uyutun dayanamıyorum canım çok acıyor dediğimi hatırlıyorum :KK61:
Benim hayatımın en kötü günü 9 ekim 2016 idi şimdi benim sorum şu benim gibi düşük yaşayan kişiler kaç gün içinde belirtileriniz oldu 1 ay ne demek nasıl olur anlam veremiyorum
Patoloji sonucu çıktığında buraya tekrar yazacağım
Çok geçmiş olsun canım. 7+5 te benimde gelişimi durmuş 11nci jaftamda hafif agrım ve hafif kanamayla gittim o güne kadar belirtim yoktu. Benim bebeğimde beni bırakmak istemedi. O akşam kendi düştü düşğk sonrası 1.5cmlik parca kaldı onuda ertesi gün vakumla aldılar. Bemimde operasyon sonrası çok ağrım oldu resmen yerleri yumrukladım

Öncelikle geçmiş olsun canim bende hamileligimi öğrendikten 1 hafta sonra düşük yaptım düşük başlamadan 1 gün önce şiddetli kasik agrilarim vardi ertesi gunse kanamam basladi ve hastaneye gittik kurtaja gerek olmadığı söylendi dusugum tamamlanması için bir ilaç yazıp gönderdiler sonrada düştü zaten Rabbim hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin insallah.

Son düzenleme:
Haftası erkense zaten önce kendilinden düşmesini bekliyorlar hepinize çok geçmiş olsun

Korkuyla konuyu takip ediyorum...

Merak ettiğim birşey var,ağrı olduğunda ağrı kesici içiyormusunuz?

Düşük sonrası ilaç veriyorlar zaten bana birer tane antibiyotik ve ağrı kesici yazdı antibiyotik çok ağır ama ağrı kesicinin hiçbir işe yaramadığını söyleydbilirim

Cnm senin gibi olamasada bende 12 haftalikken oglumun kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Bi gun kontrol gunumdu dr gitim cinsiyetini ogrenmek icin dr erkege benzedigini ve cok hareketli bo cocuk oldugunu soyledi bi dahaki hafta ge net soylim dedi cinsiyeti . Bi kac gun gecti nasil aglamk istiyorum anlatam hep esime diyorumki sankii icimi parcaliyolarrr bilmedigim bi sikinti var diyorun o aralar annemde sehir disina cikmis. Hep diyorun anneme dayanamiyorun o yuzden boyle oluyorum heralde neyse 1 hafta doldu tekrar kontrrole gitimm dr kalbinin durdugunu soyledi.Rabim birdaha yasatmasinn ve boylr olanlarada sabir versin

evet canim arastirma hastanelerinde hematoloji bölümüne Pihtilasma testi yaptiracagim tekrarlayan düşük var deyince yapiliyor

Yemin ederim içim yanarak ve korkarak okudum her mesajı Rabbim hepimizin evladını esirgesin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah olmayanlarada nasip etsin arkadaşlar özür dilerim bişey söyleyeceğim neden fetal doppler almıyorsunuz? Ben İnternetten araştırdım yarın ilk işim medikal satış yapan bir mağaza bulup almak olacak .çok zor bir durum bende iki bebeğimi kaybettim ardı ardına şimdi üçüncü bebeğime hamileyim ve bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Patoloji sonucu çıktığında buraya tekrar yazacağım
Ya olabiliyor bnm de kalbi durdu ama dusmedi gecen yil gelismemis idi. Ama snra yine olur hemen ikincisi daha saglikli merak etme cnm sen

Yemin ederim içim yanarak ve korkarak okudum her mesajı Rabbim hepimizin evladını esirgesin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah olmayanlarada nasip etsin arkadaşlar özür dilerim bişey söyleyeceğim neden fetal doppler almıyorsunuz? Ben İnternetten araştırdım yarın ilk işim medikal satış yapan bir mağaza bulup almak olacak .çok zor bir durum bende iki bebeğimi kaybettim ardı ardına şimdi üçüncü bebeğime hamileyim ve bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

ben bu fetal doppler ile ilgili konu buldum burada , hatta yazdım ama kimse orakı olmadı.. Bunu bilen tanıyan çok insan yok maalesef..

Ben alıp alamamak konusunda çok kararsıızım. bazen bebek hareket halinde veya arkasını döndüğünde kalp bulunamayabiliyormuş. o zamanda çok panik yapılıyor falan diyorlar..

Ben hala çok aradayım... ama kontrolden kontole 1 ay dayanmakta çok zor.. Benim kontrole 15 gün var çatlayacağım meraktan bebeğim nasıl iyimi ne var ne yok içeride neler oluyor...

Doktorsa, çok kramplı ağrı kanama şiddetli baş ağrısı mide bulantısı ve ateş yoksa korkma diyor .. diyor da gel bana sor...

ben bu fetal doppler ile ilgili konu buldum burada , hatta yazdım ama kimse orakı olmadı.. Bunu bilen tanıyan çok insan yok maalesef..

Ben alıp alamamak konusunda çok kararsıızım. bazen bebek hareket halinde veya arkasını döndüğünde kalp bulunamayabiliyormuş. o zamanda çok panik yapılıyor falan diyorlar..

Ben hala çok aradayım... ama kontrolden kontole 1 ay dayanmakta çok zor.. Benim kontrole 15 gün var çatlayacağım meraktan bebeğim nasıl iyimi ne var ne yok içeride neler oluyor...

Doktorsa, çok kramplı ağrı kanama şiddetli baş ağrısı mide bulantısı ve ateş yoksa korkma diyor .. diyor da gel bana sor...
Ben doktoruma sordum canım dönüş yapsın muhakkak yazarım sana ben hiç öyle bir şey duymadım çok iyi diyorlar ben 1 ayda 1 kere bile gidemeyeceğim günler olacak terör bölgesindeyim ay inşallah zararı da yoktur verimde alabiliriz Allah hepimizin bebeğini korusun

Ben doktoruma sordum canım dönüş yapsın muhakkak yazarım sana ben hiç öyle bir şey duymadım çok iyi diyorlar ben 1 ayda 1 kere bile gidemeyeceğim günler olacak terör bölgesindeyim ay inşallah zararı da yoktur verimde alabiliriz Allah hepimizin bebeğini korusun

Canım senin işin çok zor Allah hepinizi korusun , zor şartlarda eldeki imkanı kullanmak lazım. İnşallah bir sakıncaı yoktur ama 12. haftadan sonra işe yarıyor diye biliyorum ben . bakalım doktorun ne diyecek .

Kizlar fetal dopler 90 liradan basliyor fiyat yükselerek gidiyor 12 haftadan sonra duyuluyor ben de almayi çok istemiştim alacagim hafta kaybettim bebeğimi dr lar abartmamak kaydiyla zarari yok diyorlar ben n11 de bakmistim neredeyse her.sitede var

Back
X