F
fındıkk kurdum 81
Ziyaretçi
- Konu Sahibi fındıkk kurdum 81
-
selam kızlar 6+5 günlük hamileyim dün dr gittim ve düşük tehlikemin olduğunu söyledi yasakkelimeprogestan verdi polikistik overli olduğum için kullanıyodum bu ilacı aranızda düşük tehlikei olupta bu ilacı kullanan varmı benneyaptımki bana yadımcı olun çok korkuyorum:teselli:
ya arkadaşlarr progestan hapını adet görebilmek içinde veriyolarr ben daha yenii hamileyimm dr düşük olmamasıı için banada progestan verdi kafam çokk karıştıı kullansammı kullanmasammı eskiden bana bu hapıı dr adett görmem için vermişti şimdi düşük olmasınn diyee hiçbir şey anlamadım yardım edin lütfenn
selam kızlar 6+5 günlük hamileyim dün dr gittim ve düşük tehlikemin olduğunu söyledi yasakkelimeprogestan verdi polikistik overli olduğum için kullanıyodum bu ilacı aranızda düşük tehlikei olupta bu ilacı kullanan varmı benneyaptımki bana yadımcı olun çok korkuyorum:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?