H hazinem Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2008 374 31 123 24 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi hazinem #1 benim iki tane düşüğüm oldu 3 .de hamile kaldığımda iğne ile durduracaklarmış.fiyat ne kadardır bilen varmı
benim iki tane düşüğüm oldu 3 .de hamile kaldığımda iğne ile durduracaklarmış.fiyat ne kadardır bilen varmı
L laila18 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2010 14 0 86 Manisa 24 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi hazinem #2 hazinem .!.: benim iki tane düşüğüm oldu 3 .de hamile kaldığımda iğne ile durduracaklarmış.fiyat ne kadardır bilen varmı Genişletmek için tıkla... büyük mevlalarda bişey değil canım skk varsa eczaneye sadece 6 lira veriyosun ama asıl fiyatını bilmiyorum ama oda çok değldir.
hazinem .!.: benim iki tane düşüğüm oldu 3 .de hamile kaldığımda iğne ile durduracaklarmış.fiyat ne kadardır bilen varmı Genişletmek için tıkla... büyük mevlalarda bişey değil canım skk varsa eczaneye sadece 6 lira veriyosun ama asıl fiyatını bilmiyorum ama oda çok değldir.
brn1987 meleğimi büyütüyoruz Kayıtlı Üye 31 Mart 2010 389 7 96 İstanbul 15 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi hazinem #3 bende düşük üğnesi oldum ama sürekli olandan değil sadece birkez oldum ve 4 lira verdim sgklı olarak tabiki
bende düşük üğnesi oldum ama sürekli olandan değil sadece birkez oldum ve 4 lira verdim sgklı olarak tabiki