Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olarak ne kadarlık canım?Arkadaşlar bebeğmin kalp atışlarını dinlemek umuduyla dr gittik ama duyamadık. Kese ve içindeki yap net değil düşük başlayacak dedi. Geçen hafta kese içinde bebeği görmüştük oysa ki. Var mı bi tecrübeniz öneriniz. Gerçekten çokkötü hissediyorum...
Tam olarak ne kadarlık canım?
Bazı ultrason makinaları eski oluyor. Göremiyorlar falan.
Ben bebeğimi 6+6da görmüştüm ilk.
Benimkide geç döllenmeydi canım muhtemelen aynı durumları yaşamışız. 6 haftalıkken gittiğimde bende de ne bebek ne kalp atışı görülmemişti boş gebelik diye kendimi harap etmiştim6+0 olarak değerlendiriliyor, SAT ile uyumlu gitmiyor geç döllenme olmuş kalp atımından sonra tam hafta hesaplayacaktı. epeyi bilindik bir hastane bu ama belki de eskidir bilemiyorum, inşallah öyledir...
Benimkide geç döllenmeydi canım muhtemelen aynı durumları yaşamışız. 6 haftalıkken gittiğimde bende de ne bebek ne kalp atışı görülmemişti boş gebelik diye kendimi harap etmiştim
Bebegi gördünüz mü acabaBaşka Dr a git kendini rahatlat bencede..
Ben öyle yapacağım. .
Babada bugün boş gebelik olabilir dedi.
6.hafta bitti.
Alttan da baktı kese büyümüş ama Beybi yi göremedi..
Beklemek ve bilgileri teyit etmek gerek o yüzden sende başka bi dr a git derim.
Hakkınızda hayırlısı.
Bebegi gördünüz mü acaba
gecmis olsun benimde 5.haftada sonlanmisti kendindende dusmedi alinmak zorunda kaldi 3 ay gectiEvet ama gebelik 6.hafta sonlanmis..
gecmis olsun benimde 5.haftada sonlanmisti kendindende dusmedi alinmak zorunda kaldi 3 ay gecti
Uzuldum benimde kesem 22 cıktı içinde birşey yok şu an.Evet ama gebelik 6.hafta sonlanmis..
o sureyi gelde bana sor 3 hafta bekledim o durumda belki kalp atisi duyulur son umut diyeduyulmazsa da kendiliginden duser diyeBen henüz aldırmadım.
Kendisi düşsün diye bekleyeceğim 1 hafta daha kürtaj fikri çok soğuk geliyor kolay atlatamayabilirim..
Adetim yaklaşıyor inşallah kendisi düşer :/
Size de çok geçmiş olsun..
o sureyi gelde bana sor 3 hafta bekledim o durumda belki kalp atisi duyulur son umut diyeduyulmazsa da kendiliginden duser diyebirde ilk gebeligimdi simdi tekrar aynisi olacak korkusuyla cesaret edemiyorum
o sureyi gelde bana sor 3 hafta bekledim o durumda belki kalp atisi duyulur son umut diyeduyulmazsa da kendiliginden duser diyebirde ilk gebeligimdi simdi tekrar aynisi olacak korkusuyla cesaret edemiyorum
Rabbiö yardımcınız olsun .Bebekten umudu kestim ölü olduğuna bende ikna oldum sadece kendisi düşsün bana bi zararı yokmuş şimdilik..
Benimde ilk idi Allah tekrarını nasip eder elbet kimsenin kucağını boş bırakmasın dilerim..
İlk gebelikte düşük oranı %40 a kadar çıkmış ama bu diğerlerinin de böyle olacağı manasına gelmiyormuş..
Her gebelik bagimsizmis..
Bu sebeple kendinizi bu korkuya teslim etmeyin o stresi şimdiden edinmeyin..
Rabbiö yardımcınız olsun .
1 sene evvel 13 Kasımda bende kürtaj oldum .
maalesef kalp atışı alamadık 2 hafta bekledim ama sonuc değişmedi
Ama elhamdüllillah hemen gebe kaldım ve şuan evladım kollarımda.
lütfen ümitsizliğe kapılmayın .
derdi veren rabbim dermanınıda veriyor .
biz neyin hayırlı neyin şer oldugunu maalesef bilemşyoruz .
isyan etme ve sürekli dua et . Allahım en yakın zamanda tekrar nasip etsin inşallaj
Geçmiş olsun benim de 1 kasım da düşük gerçekleşti ve kanama ağrı oldu bugün dr kontrole gidicez. Sizin süreç nasıl ilerliyor kaç haftaliktiYok çok şükür isyan etme yok..
Nasibinde varsa tabiki yine verir..
Ben mevcut gebeligimden umudu kesmiştim yani gebeligin sonlandigina emindim zaten az önce de kanamam oldu..
Kürtaj istemiyordum ona seviniyorum böylesi daha ii oldu.
canım.içini karartma hemen.başka doktora gıt.5 haftada bana kese var ama boş ta olabilir demişti.6 hafta bıttıgınde duyduk kalp atışını.ama gec dollenme olabilir.5 haftada zor gormüştü keseyı doktor.stres yapma...Rabbım hayırlısını nasıp etsin..Arkadaşlar bebeğmin kalp atışlarını dinlemek umuduyla dr gittik ama duyamadık. Kese ve içindeki yap net değil düşük başlayacak dedi. Geçen hafta kese içinde bebeği görmüştük oysa ki. Var mı bi tecrübeniz öneriniz. Gerçekten çokkötü hissediyorum...
Geçmiş olsun benim de 1 kasım da düşük gerçekleşti ve kanama ağrı oldu bugün dr kontrole gidicez. Sizin süreç nasıl ilerliyor kaç haftalikti
Mrb n’aptınız acaba merak ettim ?Çok sağol arkadaşım, inşallah![]()