Düşük ihtimali (kese net değil)???

Çok sağol arkadaşım, inşallah :dua:

Arkadaşlar bebeğmin kalp atışlarını dinlemek umuduyla dr gittik ama duyamadık. Kese ve içindeki yap net değil düşük başlayacak dedi. Geçen hafta kese içinde bebeği görmüştük oysa ki. Var mı bi tecrübeniz öneriniz. Gerçekten çokkötü hissediyorum...
Tam olarak ne kadarlık canım?
Bazı ultrason makinaları eski oluyor. Göremiyorlar falan.
Ben bebeğimi 6+6da görmüştüm ilk.

Tam olarak ne kadarlık canım?
Bazı ultrason makinaları eski oluyor. Göremiyorlar falan.
Ben bebeğimi 6+6da görmüştüm ilk.

6+0 olarak değerlendiriliyor, SAT ile uyumlu gitmiyor geç döllenme olmuş kalp atımından sonra tam hafta hesaplayacaktı. epeyi bilindik bir hastane bu ama belki de eskidir bilemiyorum, inşallah öyledir...

6+0 olarak değerlendiriliyor, SAT ile uyumlu gitmiyor geç döllenme olmuş kalp atımından sonra tam hafta hesaplayacaktı. epeyi bilindik bir hastane bu ama belki de eskidir bilemiyorum, inşallah öyledir...
Benimkide geç döllenmeydi canım muhtemelen aynı durumları yaşamışız. 6 haftalıkken gittiğimde bende de ne bebek ne kalp atışı görülmemişti boş gebelik diye kendimi harap etmiştim

Benimkide geç döllenmeydi canım muhtemelen aynı durumları yaşamışız. 6 haftalıkken gittiğimde bende de ne bebek ne kalp atışı görülmemişti boş gebelik diye kendimi harap etmiştim

yaaa, keşke dr da burada sizlerin yazdığının 10da 1i umutlu olsa.. ben de harap oldum şu an. inşallah sorun yoktur. çok teşekkürler böyle hikayeler duymak nasıl geliyor bilseniz.

Başka Dr a git kendini rahatlat bencede..
Ben öyle yapacağım. .
Babada bugün boş gebelik olabilir dedi.
6.hafta bitti.
Alttan da baktı kese büyümüş ama Beybi yi göremedi..
Beklemek ve bilgileri teyit etmek gerek o yüzden sende başka bi dr a git derim.
Hakkınızda hayırlısı.
Bebegi gördünüz mü acaba

gecmis olsun benimde 5.haftada sonlanmisti kendindende dusmedi alinmak zorunda kaldi 3 ay gecti

Ben henüz aldırmadım.
Kendisi düşsün diye bekleyeceğim 1 hafta daha kürtaj fikri çok soğuk geliyor kolay atlatamayabilirim..
Adetim yaklaşıyor inşallah kendisi düşer :/
Size de çok geçmiş olsun..

Ben henüz aldırmadım.
Kendisi düşsün diye bekleyeceğim 1 hafta daha kürtaj fikri çok soğuk geliyor kolay atlatamayabilirim..
Adetim yaklaşıyor inşallah kendisi düşer :/
Size de çok geçmiş olsun..
o sureyi gelde bana sor 3 hafta bekledim o durumda belki kalp atisi duyulur son umut diyeduyulmazsa da kendiliginden duser diye:( birde ilk gebeligimdi simdi tekrar aynisi olacak korkusuyla cesaret edemiyorum

o sureyi gelde bana sor 3 hafta bekledim o durumda belki kalp atisi duyulur son umut diyeduyulmazsa da kendiliginden duser diye:KK43: birde ilk gebeligimdi simdi tekrar aynisi olacak korkusuyla cesaret edemiyorum

Bebekten umudu kestim ölü olduğuna bende ikna oldum sadece kendisi düşsün bana bi zararı yokmuş şimdilik..
Benimde ilk idi Allah tekrarını nasip eder elbet kimsenin kucağını boş bırakmasın dilerim..
İlk gebelikte düşük oranı %40 a kadar çıkmış ama bu diğerlerinin de böyle olacağı manasına gelmiyormuş..
Her gebelik bagimsizmis..
Bu sebeple kendinizi bu korkuya teslim etmeyin o stresi şimdiden edinmeyin..

• Beğen
Reactions: H E
o sureyi gelde bana sor 3 hafta bekledim o durumda belki kalp atisi duyulur son umut diyeduyulmazsa da kendiliginden duser diye:KK43: birde ilk gebeligimdi simdi tekrar aynisi olacak korkusuyla cesaret edemiyorum

Yarım saat önce kanamam başladı..
Düşük gerçekleşti sanırım..
Kürtaj a gerek kalmadı şükür..
😊

Bebekten umudu kestim ölü olduğuna bende ikna oldum sadece kendisi düşsün bana bi zararı yokmuş şimdilik..
Benimde ilk idi Allah tekrarını nasip eder elbet kimsenin kucağını boş bırakmasın dilerim..
İlk gebelikte düşük oranı %40 a kadar çıkmış ama bu diğerlerinin de böyle olacağı manasına gelmiyormuş..
Her gebelik bagimsizmis..
Bu sebeple kendinizi bu korkuya teslim etmeyin o stresi şimdiden edinmeyin..
Rabbiö yardımcınız olsun .
1 sene evvel 13 Kasımda bende kürtaj oldum .
maalesef kalp atışı alamadık 2 hafta bekledim ama sonuc değişmedi 🥺
Ama elhamdüllillah hemen gebe kaldım ve şuan evladım kollarımda.
lütfen ümitsizliğe kapılmayın .
derdi veren rabbim dermanınıda veriyor .
biz neyin hayırlı neyin şer oldugunu maalesef bilemşyoruz .
isyan etme ve sürekli dua et . Allahım en yakın zamanda tekrar nasip etsin inşallaj

Rabbiö yardımcınız olsun .
1 sene evvel 13 Kasımda bende kürtaj oldum .
maalesef kalp atışı alamadık 2 hafta bekledim ama sonuc değişmedi 🥺
Ama elhamdüllillah hemen gebe kaldım ve şuan evladım kollarımda.
lütfen ümitsizliğe kapılmayın .
derdi veren rabbim dermanınıda veriyor .
biz neyin hayırlı neyin şer oldugunu maalesef bilemşyoruz .
isyan etme ve sürekli dua et . Allahım en yakın zamanda tekrar nasip etsin inşallaj

Yok çok şükür isyan etme yok..
Nasibinde varsa tabiki yine verir..
Ben mevcut gebeligimden umudu kesmiştim yani gebeligin sonlandigina emindim zaten az önce de kanamam oldu..
Kürtaj istemiyordum ona seviniyorum böylesi daha ii oldu.

Yok çok şükür isyan etme yok..
Nasibinde varsa tabiki yine verir..
Ben mevcut gebeligimden umudu kesmiştim yani gebeligin sonlandigina emindim zaten az önce de kanamam oldu..
Kürtaj istemiyordum ona seviniyorum böylesi daha ii oldu.
Geçmiş olsun benim de 1 kasım da düşük gerçekleşti ve kanama ağrı oldu bugün dr kontrole gidicez. Sizin süreç nasıl ilerliyor kaç haftalikti

Arkadaşlar bebeğmin kalp atışlarını dinlemek umuduyla dr gittik ama duyamadık. Kese ve içindeki yap net değil düşük başlayacak dedi. Geçen hafta kese içinde bebeği görmüştük oysa ki. Var mı bi tecrübeniz öneriniz. Gerçekten çokkötü hissediyorum...
canım.içini karartma hemen.başka doktora gıt.5 haftada bana kese var ama boş ta olabilir demişti.6 hafta bıttıgınde duyduk kalp atışını.ama gec dollenme olabilir.5 haftada zor gormüştü keseyı doktor.stres yapma...Rabbım hayırlısını nasıp etsin..

Geçmiş olsun benim de 1 kasım da düşük gerçekleşti ve kanama ağrı oldu bugün dr kontrole gidicez. Sizin süreç nasıl ilerliyor kaç haftalikti

9 haftalik idi normalde ama ultrasonda gelişimi zayıftı 6+3 görünüyordu..kalp atışını duyamadik..
%90 sağlıksız gebelikti..
30 ekim akşamı basladi kanamam artik iyice renk kahveye döndü.
ptesi kontrole gittigimizde de düşüğün tamamlandığını soyledi dr.
beta nin düşme takibi devam ediyor sadece..
36 bin olan beta ptesi 2 bin de idi..
nasip :))
size de çok geçmiş olsun..Allah hayırlısı ile tekrar saglikla nasip etsin dilerim.

Kızlar size bir sorum olacaktı benim 5+4 ken muayeneye gittiğimde keseyi ve yolk sac görmüştük 2 gün sonra kanamam oldu bebek düşmüş kese görünmüyor dediler aradan 1 hafta geçti keseye benzeyen bir şey var dedi doktor kanama alanına benzemiyordu sonra kanım kahverengiye döndü derken 2 gündür yine kanamam var doktor bebek kesin düşmüş de diyemiyor içimdekinin ne olduğunu da anlayamıyor keseye benzeyen bir şey var ama içi gözükmüyor yardımcı olabilecek birisi var mı

Back
X