Düşük ihtimali

nunummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
139
47
98
merhaba arkadaslar adetim 10gün gecikince dr a gittim hamilelik belirtilerim ve beklentim vardı . 10 gün içerisinde sadece lekelenme gördüm çok acık renkte neyse gittiğim dr rahimde cok yoğun kanama var dedi düşük yapıyo olabilirsin dedi o gün de baya büyük kanlı bir parça düşürdüm. B-hcg 18 cıkmıştı bu arada daha önce bir düşüğüm var kürtaj oldum çok sancılıydı aynı sancıları bundada yasadım . Tekrar ultrasonla bakınca muhtemelen kese bozuldu ondan böyle kanama gözüküyo dedi rahimde kanama var fakat ben kanama görmüyorum . Bugun tekrar kan verdim sabah , değerlerim düşmüş ve gebelik izlenmiyo tertemiz dedi . Basından böyle bişey geçen varmı düşük yaptımmı yapmadım mı anlamadım dr hiç açıklayıcı değildi

Bnde düşük yaptım bir haftam geçiyordu sancılarla birlikte parça düşürdüm aynısını sende yaşamişsın yani düşük yapmişsın bnce kan değerlerinde düşmüş zaten geçmiş olsun cnm

Gecms olsun canm düşuk yapmissin. 2. İşe araştırmalarını yaptr derm pıhtılaşma varmı genetik bir problem varmı bakılsn.

Teşekkür ederim bende düşük yaptığım kanaatindeyim aynı seyleri yasadım. Devlet hastanesine gittim fazla da ilgilenmiyo dr lar tek kelime ile geçiştiriyorlar burdada sormak istedim sağolun sizede geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım genetik bir problem yok çok şükür 2.5 yasında bir oğlum var ilk düşükten sonra oldu o zamanlar bakılmıştı
He iyi bari çok şükür canm ALLAHm bir daha yasatmasn bnmde iki tane var düşuk bu 3. Gebeligm oda çok yeni

Saol cnm bnm rabbim inşanlah yerini doldurur üzülme bn iki düşükten sonra şimdi tekrar hamileyim rabbim yeterki istesin nasip eder inşanlah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…