Düşük İhtimalii

eftelyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
2.934
19
116
40
Kütahya
Arkadaşlar doktora gitik henüz 6 haftalık hamileyim ama düşük riski var yatak istirahati veriyorum dedi doktor. Daha önce böyle risk yaşayan oldumu yatmak çocuğu etkilermi olumlu yada olumsuz. Bu ikinci bebeğimiz ama ilkinde hiç böyle bir sorunumuz olmamıştı.Aklına bişeyler gelen varsa birazcık rahatlatabilirmi beni:)

Ben de 6 haftalık hamileyim. Düşük riski yüzünden Progestan ilaç kullanıyorum. Gerçi bana dinlen falan demedi ama ilaç mahvettiği için ve tatilde olduğumuz için yatıyorum.

doktorun ilaç verdimi bende progestan kullandım 4 aylık olana kadar bebeğe hiç bir olumsuz etkisi yok, dinlenmek ise bebeğe olumlu etki ediyor tabii ki, yerleşmeye çalışna bir bebek var içinde sen ne kdr kendini yorarsan o da o kadar zorlanıyor..

Bende 15. haftaya kadar 200 mg progestan kullanmıştım ve dinlednim bolbol.Dinlenmek bebeğe olumlu yönde faydası oluyor dr. un dinlen dediyse dinlenmelisin.İnşallah Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına lamayı nasip etsin.Ben düşük tehlikem olduğu dönemi dua ederek ve bolbol dinlenerek geçirdim ya hafız ve ya barik de bolbol.

Benimde 5. Ve 6. Haftalarda kanama problemim olmustu.Doktor dusuk riski oldugunu soyleyip, dinlenmemi, sirt ustu uzanmayi, bol su icmeyi, 3 hafta kadarcinsel birliktelikten uzak durmami soyledi.Bende dediklerini yaptim ve isten izin alip dinlendim.Gercekten dinlenmek cok ise yariyor.Aklina kotu seyler getirme, ilk aylarda extra dikkat etmek gerek.Ben ilacta kullanmadim.Doktor ilk aylardaki dusukler bebekteki bir anormallikten kaynaklanir, ilacsa ileriki yillarda anne sagligini olumsuz etkiler dedi.Ins hayirlisiyla bugunlergecer.Bebisinizi saglikla kucaginiza almanizi dilerim:)

ilaç verdi doktor progeston kullanıyorum günde 3 defa kanama filan olmadı ama yinede doktor her an olabileceğini söyleyerek panikletti birazda

ilaç verdi doktor progeston kullanıyorum günde 3 defa kanama filan olmadı ama yinede doktor her an olabileceğini söyleyerek panikletti birazda

İlacını kullan ve yemek yemek tuvalet ihtiyacı dışında kalkmamaya çalış dinlen bir süre bir dahaki kontrolde inşallah tehlike geçmiş olur.Panikleme Allah a emanet miniğin.Ama kendine dikkat et iş yapma sadece ilacını iç yemeğini ye ve dinlen.İlişkidende bu dönemde kesinlikle uzak durmalısın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…