Düşük ilacı ülkemizde kullanılması yasak... İlaç alan kullanan biri var mı? Çünkü acil gerekli internet iki site var #### adlı ilaç kullanan oldumu? Yan etkilerinden haberdarız. İnternet sitesinden geliyor mu. Yada bilmiyorim. Başka düşük yapmanin yolu var mı. Kürtaj dışında. Lütfen acil bilgiler istiyorum yardım edin.
Evde kullanmak çok tehlikeli. Doktor yazdığında bile hastanede kalıyorsun. İçtim hop düştü gibi bir durum yok. Ne gibi komplikasyonlar oluşur bilemezsin. Enfeksiyon kapma riski var. Kanama durmazda kan kaybından ölüm bile gerçekleşebilir.
Git kürtaj ol o zaman doğru düzgün, insan kendi canını da mı düşünmez arkadaş Allah akıl fikir versin. 20 yaşında her şeye aklı var, iş korunmaya gelince zır cahil kesiliyor bu modeller.
Bu ne terbiyesizlik ya ağzını topla. İnsanlar sağlığından olma diye sana yardım etmeye çalışıyor. Korunmadan sevişmeyi biliyorsunuz sonrasında da yok düşük hapı yok merdiven altı kürtaj bilmem ne. Bulduysan ordan al o zaman bize ne soruyorsun.
Bu ne terbiyesizlik ya ağzını topla. İnsanlar sağlığından olma diye sana yardım etmeye çalışıyor. Korunmadan sevişmeyi biliyorsunuz sonrasında da yok düşük hapı yok merdiven altı kürtaj bilmem ne. Bulduysan ordan al o zaman bize ne soruyorsun.