Düşük kaliteli dondurulmuş embriyo transferi yaşayan var mı?

Hurdunya

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
1.474
1.299
333
Merhaba,
33 yaşındayım. 7,5 yıllık evliyim. İlk 5 yıl biz istemedik. Şimdi de "nokta" bizimle oynuyor, nazlanıyor.. Gelecek biliyorum, ama..
Mayıs ayında 1.kalite iki adet blast transfer yapıldı. Olmadı maalesef.
2.deneme için tek bir dondurulmuş embriyomuz kalmıştı. 6.gün dondurmuşlardı, iyi durumdaydı. Ancak çözülürken epeyce yorulmuş anlaşılan, %5 - 10 gebelik şansımız var dedi doktor ama onu orda bırakamazdık. Bugün transfer sonrası 6.gün. Psikolojik durumumdan bahsetmiyorum bile..
Benzer bir durum yaşayıp olumlu sonuçlandıran var mı merak ediyorum. Mucizelere inanırım. :)
Açıkçası şimdiye kadar gölge gibi takip ediyordum forumu, eşlik etmek istedim. ;)
Rüyalarımız gerçek olsun,
Sevgiler..

Merhaba,
33 yaşındayım. 7,5 yıllık evliyim. İlk 5 yıl biz istemedik. Şimdi de "nokta" bizimle oynuyor, nazlanıyor.. Gelecek biliyorum, ama..
Mayıs ayında 1.kalite iki adet blast transfer yapıldı. Olmadı maalesef.
2.deneme için tek bir dondurulmuş embriyomuz kalmıştı. 6.gün dondurmuşlardı, iyi durumdaydı. Ancak çözülürken epeyce yorulmuş anlaşılan, %5 - 10 gebelik şansımız var dedi doktor ama onu orda bırakamazdık. Bugün transfer sonrası 6.gün. Psikolojik durumumdan bahsetmiyorum bile..
Benzer bir durum yaşayıp olumlu sonuçlandıran var mı merak ediyorum. Mucizelere inanırım. :)
Açıkçası şimdiye kadar gölge gibi takip ediyordum forumu, eşlik etmek istedim. :KK66:
Rüyalarımız gerçek olsun,
Sevgiler..

Cnm elbette vardır bu formda neler okudum neler... kötü durumda olup 2. Gün transferlerde bile gebelik oluştuğunu okudum...
Umarim sende güzel sonuçlar alırsın...
Benimde 2 tane dondurulmuşum var bende biraz endiseliyim ama güzel düşünmeye çalışıyorum...
Allah yardımcımız olsun....

Cnm elbette vardır bu formda neler okudum neler... kötü durumda olup 2. Gün transferlerde bile gebelik oluştuğunu okudum...
Umarim sende güzel sonuçlar alırsın...
Benimde 2 tane dondurulmuşum var bende biraz endiseliyim ama güzel düşünmeye çalışıyorum...
Allah yardımcımız olsun....

Umarım..
Sen bir defa mı denedin?

:( tespit edilmis bir sorun var mi?
Nerde oturuyorsun? Hep ayni yerde mi yaptiniz?
Diliyorum şansın döner...

Back
X