• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük kaliteli embriyoya rağmen hamile kalanlar

kuzununannesi

Oğlum doğdu kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
2.927
2.520
133
Kizlar 9 Kasimda transferim oldu. Rezerv azligi nedeniyle 1 yumurtam dollendi. O da 2. Kalitede olustu. Grade 2ab diye geciyor sanirim. Benim gibi olup pozitif sonuc alanlar yada bekleyenler burada konusalim

evet transferimin 7. günü bekliyorum sonuç için
Sonucun umarım pozıtıf olurda banada umut olursun inş canım benımde dün donmuş transferım oldu normalde 8 hücrelıydı embrıyom dondurma işlemınden sonra cözündüğünde 2 hücresi ölmüş 6 hücre kalmış 3 . Gün embriyosuydu cok umutsuzum bende malesef sonucunu beklıyorum canım banada umut ol nolurrrr

Sonucun umarım pozıtıf olurda banada umut olursun inş canım benımde dün donmuş transferım oldu normalde 8 hücrelıydı embrıyom dondurma işlemınden sonra cözündüğünde 2 hücresi ölmüş 6 hücre kalmış 3 . Gün embriyosuydu cok umutsuzum bende malesef sonucunu beklıyorum canım banada umut ol nolurrrr
ikinizinde olumlu sonuç almasını dilerim

Insallah Rabbim güzel haberler almayi nasip eder. Kac tane transfer oldu

süper inşallah hayırlı ise olur bence 1.kalite 2.kalite hikaye allah canı veriyorsa veriyor diğerleri sadece istatistik.geçerli şart değiller hadi hamile kalda aramızdan 1 kişi daha eksilsin sıra bize gelsin
Insallah cnm Rabbim hepimize nasip etsin. Insallah saglikla kucagina alirsam bir daha tedavi derdim olmayacak. Kurtulacagim igneden ilactab

Benim sonuc negatif
Canımbenım hemen bırakma kendını doktorlar 12 .gün yaptırın dıyorlar allahtan ümit kesılmez belkı bir mucize olur sen rabbıne sıgın bol bol dua et şuan ben yusuf suresı okuyorum dualara rabbıne sıgın 12 cı gün tekrar yaptır senın için dua edıcem canım inş bir mucize olur hiç belirti falan yokmu gögüslerde şişlik bel kasık agrısı falan

Canımbenım hemen bırakma kendını doktorlar 12 .gün yaptırın dıyorlar allahtan ümit kesılmez belkı bir mucize olur sen rabbıne sıgın bol bol dua et şuan ben yusuf suresı okuyorum dualara rabbıne sıgın 12 cı gün tekrar yaptır senın için dua edıcem canım inş bir mucize olur hiç belirti falan yokmu gögüslerde şişlik bel kasık agrısı falan
Simdiye kadar yoktu 2 gundur bel ve kasik agrim oldu dun daha siddetliydi bende ona istinaden acaba yerlesti mi dedim erken davrandim. Rabbim den umit kesilmez insallah bi mucize olur

Benim sonuc negatif[/

tam sonucun çıkmadan karalar bağlama ama eğer öyle ise bile benim de yumurta rezervim düşük bir tedavimde 1 tane bile yumurta elde edememiştik transfer bile olamamıştı hiç canını sıkma.küllerimizden doğarız yeniden kolları sıvayıp motive ol.ama öncelikle sonuca kavuşsun

.... Hanım günaydın,
Maalesef gebelik olsa değer biraz daha yüksek çıkardı,bence gebelik olmadı.Bu nedenle ilaçları bırakalım.Adet olunca 3.günü bir kontrole gelirseniz,ne yapabileceğimizi konuşalım.
Moralinizi bozmayın lütfen.
Saygı ve sevgiler

Doktoruma gece e mail atmistim cevaplamis nasipte yokmus Allahtan umit kesilmez S sade34 elvann11 elvann11

.... Hanım günaydın,
Maalesef gebelik olsa değer biraz daha yüksek çıkardı,bence gebelik olmadı.Bu nedenle ilaçları bırakalım.Adet olunca 3.günü bir kontrole gelirseniz,ne yapabileceğimizi konuşalım.
Moralinizi bozmayın lütfen.
Saygı ve sevgiler

Doktoruma gece e mail atmistim cevaplamis nasipte yokmus Allahtan umit kesilmez S sade34 elvann11 elvann11
umudunu kaybetme canını sıkma diycem ama sıkıyor insan canını ama senden sağlığından değerli değil ben de tutmayınca çok üzülmüştüm sonra doktor miyomlarını alalım dedi neyse anlaştık ben ameliyat oldum.ama ameliyatta çok kanamam oldu normale göre çok uzun sürdü ameliyatım.hatta ameliyattan çıktım ve meğer kanamam durmamış beni tekrar ameliyata aldılar herkes şok oldu yoğun bakıma alındım bünyem çok zayıf düştü çok sıkıntı çektim.ama şimdi geride kaldı bana da tek ders şu kaldı allah bana bu yaşamı, hayatı vermiş. çocuğum olsun çok istiyorum ama nasipse bu olacak çok ısrarcı olmaya gerek yok ben ölebilirdim de demek ki çok karalar bağlamaya, ağlamaya, yıpranmaya gerek yok.evlatları ölen anneler ne yapsın! bu ara iyi beslen ki moralin yüksek olsun.seni anlıyorum ama senden de bu dünyada başka bir tane yok.

Back
X