Düşük kanama parça atma

esmanur29

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
9
2
6
22
7 haftalık gebeydim 3 gün önce düşük yaptım evde hala kanamam var ve hala parça atıyorum ara ara bi başlayaınca 3,4 saat boyunca parça atıyorum bir düşük yaptım gün bide bıgün atıyorum normal mi acaba

GİDEcek kimse yok bacaklarım titriyor eşim görevde ailem dışarda şehirin dışındayım yarın sabah gideceğim
Ambulans çağırın gidin serum falan veriliyo belki de kürtaja girersiniz 3 gün önce yapmışsınız bi de düşüğü parçalarının temizlenmesi gerekiyor bence Allah korusun ilerde bi sorun falan oluşturabilir bence yanınızda birinin olmasına gerek yok ambulans çağırıp hemen gitmelisiniz

Çok korkuyorum tek başıma

GİDEcek kimse yok bacaklarım titriyor eşim görevde ailem dışarda şehirin dışındayım yarın sabah gideceğim
3 gündür bu şekilde evde mi bekliyorsunuz? Koskoca kadınsınız , evlenip hamile kalma sorumluluğu aldıysanız en kötü binin bi taksiye, kanamam var hamileyim diye çağırın bir ambulans gidin. Böyle saçma sapan evde oturulur mu koca kadınsınız

Bilip bilmeden konuşmayın evimin bura taksi bile gelmiyor dağın başındayım takim korkuyorum anlamazsınız size göre normal bilginiz varsa konuşun size hayatıma yorum yapın demiyorum

Ama zaten kimseyi almıyolar içeriye tek oluyosunuz kalp atışı falan duyulmuş muydu
İlk böyle geldi gittim hemen ilk gün kalp atışı duyuldu düşük tehlikesi var dedi . İlaç verdi kullandım fakat diğer gün akşam üstü kanama başladı yine prçalar geldi ilk kanadığında da büyük parça gelmişti şuanda öyle geldi ve hala devam ediyor gelmeye

Düşüğün bi süresi var hemen hastaneye mi gidilir.. ölüyormuş gibi hemen insanı geriye düşürüyorsunuz şu yaptığınız yoruma bakın insan bunu okuyunca panik geçirir neyse ki bilinçli insanın hali başka oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…