- 6 Şubat 2017
- 62
- 16
- 3
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parca geldi mi ve degerleron dusuyo mu doye takip ettirdin mi canim önemli olan bu.kimisinin cok uzun suruyoms kimisinin kisa.degrleri takip ettrdiysn ve dr kontrlundysen elbet kan durack.benim en fazla 1 hafta surmustu lekeleri sayma.onlar uzun suruyo.Selamun aleykum arkdaslar. Bu ayin 10un da dusuk kanamam basladi ve hala devam ediyor Yaklasik 17 18 gun oldu . 3 4 gun falan gelmedi acik kahvrngi vardi. Ama dun koyulasti ve kirmizi gelmeye basladi. Bu normal mi.iliski konusunu nasil yapmlym bana yardm edn lutfen![]()
son degerin kacti canim yakinlarda gitmedysen bi dr a gorun istersenSoyle soyleyim. Parmak kadar 3 kere parca geldi.ama ondan once cok kanamam Oldu.agrim yok lakin kanama butun duzenimi bozuyor. İliski konusunda napmam lazim bide en buyuk sikintim bu . 4,5 haftalikti.
benm dusugu ogrendigmde değer 517 di.bir gun arayla 300 kusur sonrada 113 e düştü zaten 113 e geldgi gun parca gekdi kanama cogaldi.iki uc gun cok geldi sonra lekeler basladi.bence bi dgere baktr emin ol canim.400 de birakilmayp dr takip etmesi gerekirdi.hatta benim sskm yok ben usg ye para vermicm dusmustr deyip istemedim kendisi ucretsz bakti korkuyolar cunku dis gebelik olma ihtimalide vardr diyeBen dusuk gerceklesti diye blyrm. Degerlerim 400 e kdr falan dusmustu en son.. Sonra bana yapacak bisi yok dusmesini bekleyecksn dediler diye gitmedim bi daha. İliski olursa ne gibi sorun olur. Cunku iliski olmamasi sikinti oluyor. Anlatabildim umarim :\
Gecmis olsun canim. Kurtaj oldum ben bir defa allah tekrar mecbur birakmasin gercekten sevimsiz bir olay. Ama muhtemelen uyuturlar zaten sen pek birsey hissetmiyorsun uyuyorsun uyaniyorsun biraz agrin oluyor biraz knama o kadar. Senin dusugun zaten gerceklesti siye hatirliyorum muhtelemen kalan parcalari alcaklardir uyutmayabilirler bile o yuzden . Cok korkma kasma kendini ama allah yardimcin olsunArkadaslar merak edenler icin soyleyim. Bugun doktora gittim.ve dusuk yapmissin dedi.kanamam oldugu icin yatirack sanrim hastaneye. Kurtaj yapalim dedi..son kez kan degerimi istedi.yarn aciklanck dger kaca dusmus.. Kurtaj konusun bana bilgi vereblrmsnz. Cok korkunc bisi gibi geliyor. Korkyrm. Bilgisi olanlar. Yanitlarsa cok mutlu olurm.
anlik agri canim agri kesici vurmalarni iste.senin icini temizliyckler buyuk ihtimalle insallah bi dahaki saglikli olurAciyacak yani. Yandikk. :\ dayancaz yapack bisi yok.. Allah razi olsun yazdiginiz icin.
Öncelikle geçmiş olsun parçamı kalmış ki kürtaj yapacaklar. Ben 2 kez düşük haptım kanamam benimde ilkinde 10 gün kadar sürdü sonra az az leke. Fakat dr parça kalmamış kürtaja gerek yok dedi. Çok küçükmüş senin gebeliğin kürtajdan önce başka bi dr a gitmeni tavsiye ederim. Belkide Regl olmuşsundur. Emin ol bence boşuna kürtaj olmazsın parça yoksa.Arkadaslar merak edenler icin soyleyim. Bugun doktora gittim.ve dusuk yapmissin dedi.kanamam oldugu icin yatirack sanrim hastaneye. Kurtaj yapalim dedi..son kez kan degerimi istedi.yarn aciklanck dger kaca dusmus.. Kurtaj konusun bana bilgi vereblrmsnz. Cok korkunc bisi gibi geliyor. Korkyrm. Bilgisi olanlar. Yanitlarsa cok mutlu olurm.
Canm kac haftaliktin?Selamun aleykum arkdaslar. Bu ayin 10un da dusuk kanamam basladi ve hala devam ediyor Yaklasik 17 18 gun oldu . 3 4 gun falan gelmedi acik kahvrngi vardi. Ama dun koyulasti ve kirmizi gelmeye basladi. Bu normal mi.iliski konusunu nasil yapmlym bana yardm edn lutfen![]()
sende kendiligindenmi düstü yoksa kürtajmi oldun? Normalde cok küücüklerde kendi düsüyo kanamayla. bende 5.5 haftalikti kendi düstü gitti. Kanamam pazartesi basladi pazar bitti. Bana Kürtaj yapmadilar kan aldilar her iki güne bir düstü negatife simdi yine hamileyim 4 hafta icinde kaldm insallah normal gebeliktir simdiki. Sende kan aldilarmi peki degerinin düsüp düsmedigine baktilarmi?4,5 haftalikti canim