Dusuk kanamam var ne zaman bitecek. :(

Kızlar bir de bişey sorucam neden sürekli değerlerinize baktırıyorsunuz düşükten sonra? Doktorum bana hiç öyle birşey söylemedi ki ben cok güvenirim doktoruma.
Acaba biraz rahat mı bıraksanız kendinizi bu konuda? Eninde sonunda sıfırlanacak zaten?

Benim daha cok yeni 18 subatta düşük yaptım. Beklemeyi düşünmüyorım ama cok sevindim bak sana şimdi darısı basıma :)))

kendin düsük yaptin degilmi kürtaj olmadin yani? Sifirlanmismi degerlerin baktirdinmi kanina? Bencede beklemeye gerek yok doktoruma sordum beklemeyin dedi kürtajda bekleniyomus sanirim.

Kızlar bir de bişey sorucam neden sürekli değerlerinize baktırıyorsunuz düşükten sonra? Doktorum bana hiç öyle birşey söylemedi ki ben cok güvenirim doktoruma.
Acaba biraz rahat mı bıraksanız kendinizi bu konuda? Eninde sonunda sıfırlanacak zaten?

tamamda düsük oldu diye hersey tamamen cikti anlamina gelmez, belki icind ebirseyler kaldi ve o yüzden emin olmak icin kana bakarlar sifirlaninca anlarlar herseyin ciktigini bir parcanin kalmadigini. Cünkü parca kalirsa positif gösterebilir hala idrar testleri vs. bence tekrar hamile kalmadan sifirlanmasini beklemelisin bide sanada kötülügü dokunabilir zehirleme falan yapar.

Ha ok anladım. Benim ki missed abortusdu. Kalbi durmuş bebeğimin 7 haftalıkken. 9. Haftanın sonunda farkettik. O yüzden kürtaj oldum ben. Muhtemelen o yüzden gerek görülmedi demek ki. Çok şükür parça vs de kalmamış ona da bakıldı pazartesi günü.
Bana doktorum beklemene gerek yok dedi. Kanamam 2. Günün sonunda bitti bikaç gün de lekelenme oldu o da bitti artık. O yüzden korunmicam ben bakalım neler olacak :))

Ha ok anladım. Benim ki missed abortusdu. Kalbi durmuş bebeğimin 7 haftalıkken. 9. Haftanın sonunda farkettik. O yüzden kürtaj oldum ben. Muhtemelen o yüzden gerek görülmedi demek ki. Çok şükür parça vs de kalmamış ona da bakıldı pazartesi günü.
Bana doktorum beklemene gerek yok dedi. Kanamam 2. Günün sonunda bitti bikaç gün de lekelenme oldu o da bitti artık. O yüzden korunmicam ben bakalım neler olacak :))

kürtajsa kalmaz :) korkma canim sifirlanmistir senin degerin.
Sen neredensin trdenmi yurtdisimi?Doktorun dediyse bekleme diye bekleme calismalara devam :)

Sen neredensin trdenmi yurtdisimi?Doktorun dediyse bekleme diye bekleme calismalara devam :)
İstanbuldayım canım ben. Aynen devam hayırlısı bakalım. Sen de hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah :)

Benim daha cok yeni 18 subatta düşük yaptım. Beklemeyi düşünmüyorım ama cok sevindim bak sana şimdi darısı basıma :)))
BENDE 25 ŞUBATTA DÜŞÜK YAPTIM CANIM
GEÇMİŞ OLSUN SANADA KAÇ HAFTALIKTI

ARKADAŞA BENDE COK SEVİNDİM İNŞALLAH BİZEDE NASİP OLUR
KANAMA BİTTİMİ SENİN

OYY MAŞALLAH O TAKVİM HEP DURSUN İNŞALLAH DOĞUMA KADAR

CANIM DEĞER DÜŞMEZSE VEYA SABİT KALIRSA DIŞ GEBEBİK RİSKİ OLUYOR

BİRDE YENİDEN GEBELİK DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR İÇİN DEĞER SIFIRLANMADIGI İÇİN BEKLEYİŞ UZUN SÜRÜYOR

BENDE 25 ŞUBATTA DÜŞÜK YAPTIM CANIM
GEÇMİŞ OLSUN SANADA KAÇ HAFTALIKTI

ARKADAŞA BENDE COK SEVİNDİM İNŞALLAH BİZEDE NASİP OLUR
KANAMA BİTTİMİ SENİN
Geçmiş olsun canım Alla bir daha göstermesin. Ben 9. Haftanın sonundaydım ama meğerse 7 haftalıkken kalbi durmuş o yüzden kürtaj oldum. Kanamam hemen bitti sayılır lekelenme vardı o da bitti artık. Kafanı hic takma sonucta sağlıksız olduğu icin yasadık bu kayıpları. Allah bir dahaki sefere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :)

Geçmiş olsun canım Alla bir daha göstermesin. Ben 9. Haftanın sonundaydım ama meğerse 7 haftalıkken kalbi durmuş o yüzden kürtaj oldum. Kanamam hemen bitti sayılır lekelenme vardı o da bitti artık. Kafanı hic takma sonucta sağlıksız olduğu icin yasadık bu kayıpları. Allah bir dahaki sefere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :)
AMİN BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM RABBİM KARARLAŞTIRIYOR BİZİM İÇİN EN HAYIRLISINI BEN İKİNCİ KUZU İÇİN 4,5 YILDIR BEKLİYORDUM İKİ KERE MİYON AMELİYATI OLDUM TAM ARTIK AŞILAMA TÜP BEBEK YAPALIM DERKEN BU HAMİLELİK HABERİ BİZE MORAL OLMUŞTU ONUN VERDİĞİ BİR HAYAL KIRIKLIĞI VAR O KADAR

RABBİM SANA BANA VE BİZİM GİBİ İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARA SAĞLIKLI GEBELİK VE ARKASINDAN SAĞLIKLI HAYIRLI EVLADLAR NASİP ETSİN

AMİN BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM RABBİM KARARLAŞTIRIYOR BİZİM İÇİN EN HAYIRLISINI BEN İKİNCİ KUZU İÇİN 4,5 YILDIR BEKLİYORDUM İKİ KERE MİYON AMELİYATI OLDUM TAM ARTIK AŞILAMA TÜP BEBEK YAPALIM DERKEN BU HAMİLELİK HABERİ BİZE MORAL OLMUŞTU ONUN VERDİĞİ BİR HAYAL KIRIKLIĞI VAR O KADAR

RABBİM SANA BANA VE BİZİM GİBİ İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARA SAĞLIKLI GEBELİK VE ARKASINDAN SAĞLIKLI HAYIRLI EVLADLAR NASİP ETSİN
Benim ilk hamileliğimdi ve ikinci ayda olmuştu hemen o yüzden ben de çok şaşkındım hic beklemiyordum. Hatta son kontrolüme hamile kalmadan 2 ay önce gitmiştim o süreçte bir çikolata kistim olmuş doktorum bile cok şaşırmıştı hemen hamile kalmama..

Ama bu süreçte yaşadıklarım arkadaslarımdan duyduklarım bana bunun Allahın ne zaman isterse o zaman nasip edeceğini öğretti.. Bu muhteşem bir mucize ve Allah kime ne zaman isterse o zaman veriyor.. Tek dileğim sağlıkla hayırlı birer evlat nasip etmesi isteyen herkese.. Umarım mart bitmeden Rabbim bize de tattırsın bu sevinci tekrar :)

Back
X