düşük korkum

Babyboo

Hayat bazen cok fiççiçu fiççiçu
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
9
6
16
40
Merhaba kızlar..
Pko luyum 2 kez kendiliğinden düşüğüm oldu. Şimdi hamileyim (Allahım nasip ederse ilk bebeğim olacak)
pko dan dolayı Glifor ilacı kullanıyorum. gebeliğim 6. haftasında. arada kahverrengi bazen pembemsi lekelenmem oluyor. Acil doktoruma gittim. bişe söylemek için çok erken, kesen var ama içinde birşey görünmüyor dedi. 2 haftaya ihtiyacımız var dedi. bu sırada 2 iğne(Proluton) ve progesteron hap verdi.. glifor ilacına da devam et dedi..
şimdi elim yüreğimde.. ilaçlarımı kullanıyorum ancak ara ara özelliklede büyük abdest sırasında kanamam oluyor (Zorlamadığım halde. Glifor ilacı ishal yapıyor çünkü) yatıp dinleniyorum ama korkum burnumda..
varm ı böyle bir durum yaşayanlar ya da öneride bulunacak olanlar :KK61:

merhaba canım korku korkuyu getırır bnce rahat ol dua oku bol bol.dıger dusuklerın ne kadrlıktı neden oldugnu arastırdınmı?
bnımde ıkı tane kalpatısları durdu bır 9 hafta dıgerı 11haftalıktı.bu ay yıne basladık calısmalara ıns hayırlısı olur.
kan pırtılasmasına bakıldı bısey cıkmaadı doktorun her ıhtımale karsı koruna ınesı verecek gebe kalınca

Ilkinde hamile oldugumu bilmedim. Tam adet gunumde kanamam oldu bitmesi gereken zamanda daha da artinca kanamam dusuk oldugunu anladim. 4 haftalikti. Digeri bos gebelikmis. 7. Haftada kendiliginden dustu.. Kurtaj olmadim hic. Herseyimiz i yi cok sukur doktor olmamasi icin bi sikintiniz yok kafaya takmayin diyor.. E oldu cok sukur ama su 1 hafta gecse kesenin icinin dolu oldugunu gorsek rahatlicam.. Sagol destegin icin.. Allahim saglikli sihatli bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..

Merhaba kızlar..
Pko luyum 2 kez kendiliğinden düşüğüm oldu. Şimdi hamileyim (Allahım nasip ederse ilk bebeğim olacak)
pko dan dolayı Glifor ilacı kullanıyorum. gebeliğim 6. haftasında. arada kahverrengi bazen pembemsi lekelenmem oluyor. Acil doktoruma gittim. bişe söylemek için çok erken, kesen var ama içinde birşey görünmüyor dedi. 2 haftaya ihtiyacımız var dedi. bu sırada 2 iğne(Proluton) ve progesteron hap verdi.. glifor ilacına da devam et dedi..
şimdi elim yüreğimde.. ilaçlarımı kullanıyorum ancak ara ara özelliklede büyük abdest sırasında kanamam oluyor (Zorlamadığım halde. Glifor ilacı ishal yapıyor çünkü) yatıp dinleniyorum ama korkum burnumda..
varm ı böyle bir durum yaşayanlar ya da öneride bulunacak olanlar :KK61:
. Canım benim seni cok iyi anlıyorum inan ki. Bende buyuk abdestimi yaparken kahverengi akıntım oluyor bende korkuyorum daha once dusuk yasadım hamile oldugumu bilmeden hemde. Bir kere yasanınca hep etkisi altında kalıyorsun pazartsi kalp stısı icin gidicem insallah allahım ysrdımcım olur sag saglim duyarım. İnsallah sende cnm

. Canım benim seni cok iyi anlıyorum inan ki. Bende buyuk abdestimi yaparken kahverengi akıntım oluyor bende korkuyorum daha once dusuk yasadım hamile oldugumu bilmeden hemde. Bir kere yasanınca hep etkisi altında kalıyorsun pazartsi kalp stısı icin gidicem insallah allahım ysrdımcım olur sag saglim duyarım. İnsallah sende cnm

Hamileligin ne kadarlik canim ? Benimki 6 h 4g. Bugun biraz artti hatta lekelenme kahverengiden cok pembelesip kirmizimsi gibi oldu.. Dedigin gibi birkez dusuk yapinca insan korkuyor.. Allahim saglikli sihatli yavrularimizi kucagimiza almak nasip eder..

Aynı senin gn cnm bende 6 hafta biticek az kaldı. Doktıra gittin mi pembe akıntı olunca tedirgin oluyor insan

Gecen ptesi gunu gitmistim iste. Progeston ve igne vermisti.. 29 unda gidicem tekrar. Bu sirada akinti ve az kanaman olur telaslanma dedi. Parcali kanaman olursa bu onlenemeyecek dusuktur hayirlisi olmustur dedi.. Cok sukur oyle kanamam olmadi ama her tuvalete gidisimde o rengi gormek bile beni altust edebiliyor..

Ya anca ceken bilir valla az once marketteydim ve akıntım geldi gibi hissettim korktum hemen eve geldm cok sukur bir sey yoktu. Endiseler icinde yasanmıyor bacım insallsh hsyırlı haberler alırız.sen kalp atısını duydun mu

Yok malesef. Doktor henuz cok kucuk kesen dedi. Birsey soylemek icin 2 haftaya ihtiyacimiz var dedi. 1 haftayi atlattik cok sukur. Su 1 haftada gecerse birde kalp atisini duyarsam cok sukur diyip büyük bi oh be cekcem.. Hani bu kadar bekliyorsun olumsuz cikarsa birde yikiliyor insan.. Ne bileyim yaa.. Verecek olan Allahim hayirlisini versin.. Insallah senin gebeliginde sorunsuz gecer. Sen bugun gidecektin doktora noldu duydun mu kalp atisini bebisin?

Ben de pkoluyum glifor kullaniyordum doktorum gebe kaldığını anlar anlamaz birak dedi senin ki niye dewam ettirmiş ki acaba..

Glifor dusuk olmasini engelliyor cnm. Forumda bu konuyu ara bak bi..
Bende pko var ama allahtan insilun direnci yok. Hem pko lu olup hem insülin direnci olanlar ozellikle icmeli diyor doktorum.. Ilacin bebege bi zarari yok..

Back
X