Düşük korkusu

dml16

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
95
53
8
36
Slm kızlar. Subat ayında boş gebelik yaşadım. Kendi kendine düştü malesef. Çok şükür sanırım hamileyim. Test çubuğunda çıktı. Hesaplarıma göre 5 haftalık. Hemen dr gitmelimiyim. Korkuyorum gene kötü bişeyle karşılaşıcam diye. Genelde düşük sonrası hemen kan sulandırıcı iğne başlıyorlar. İlaç yanlısı değilim. Ne yapayım. Aynı şeyi yaşayan varmıı

Eğer bir düşük yaşadıysanız öncesinde tabii ki doktora gitmelisiniz.
En doğru şekilde yine sizi doktor yönlendirecektir.
Düşük geçmişinizi de paylaşmanız gerekli ayrıca, ona göre önlemler alınsın.

Her hamilelik bir değildir ayrıca.
Benim ilk hamileliğim felaket geçmişti, fakat bu hamileliğim maşallah çok iyi gidiyor.
O yüzden, en doğrusu doktor kontrolü.

Hayırlısı ile kucağınıza almak nasib olur inşallah.

Her gebelik dusukle bitecek demek değil. Sıkma kendini cnm...saglikli bir gebelik ne yaparsan yap düşmez. Düşük olursada rahim kendini yeniden daha saglam hazirliyor diger gebeliğe.. Uzulme ama mutlaka doktora git. Gerekliyse onlem alınır.. Her dusuk yapana igne yapmiyorlar cnm.. 2 dusuk yaptim daha hic igne olmadim.

ben iki kez düşük yaptim ve arastirdim neden olduğunu meğersem kan pihtilasmasi varmis ve iğne kullanmam gerektini söyledi doktor tekrar hamile kaldığımda ve şuan hamileyim 3.kez igne kulandim ama 4 aydan sonra kan sulandirici hap kulaniyorum

İnş öle olur korkuyorumm

Son düzenleme:
İnş öle olur korkuyorumm[/QUOTE

Korkma cnm neden korkuyorsun sonuçta hersey olacagina varacak allah korusun ne kotuyu engelleyebiliriz nede güzel gelene git diyebiliriz... Tedbir bizim takdir Allahin... Korkma cnm

Öyle tabi allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin. İsteyen herkese

canım araştırmlarını nasıl yaptın düşük kanaması bitmeden mi yoksadaha sonramı birde hangi bölüme gidilmeli

canım araştırmlarını nasıl yaptın düşük kanaması bitmeden mi yoksadaha sonramı birde hangi bölüme gidilmeli
cnm ben yurtdışındayim düşük yaptim ve doktora bakilmasini istedimi soyledim doktorum once 3 düsükten sonra bakiyoruz dedi ben cok israr edince tmm dedi ve beni laboratuvara yolladi kan vermeye 6 igne kan verdim yani turkvesi ne deniyor bilmiyormda 6 igne şişesi:) aradan 2 3 hafta sonra sonuc cikti kan pihtilasman var dediler ama kesin bu düsüge sebebmidir soyliyemeyiz dedi yinede bidakine igne kulanmam gerektini soylediler ve simdi cok şükür 30 haftalik hamileyim

Kan pihtilasmasi yani hemofili genetik bir rahatsizliktr. X kromozomu uzernden tasinir.kadinlarda XX erkeklerde XY seklinde kormozomlar gorulur. Bu hastalikta Eger ki baba saglikliysa anne hemofili olsa bile kiz bebekse tasiyici olarak saglikli dogabilir ama erkek bebek olursa XY krozomu tasiyacaktir, y kromozomu babadan gelir x ise anneden. Dolayisiyla iki x de de hastalik faktoru oldgu icin erkek cocuk hasta olacak ve tehlikeye girecektir.
Eger ki bir kez hemofili teshisi koyulduysa dogal gebelik denemeyi birakmalisinz. Tup bebek ile genetik hasari olmayan sperm veya yumurta tespit edileblr boylece saglikli evladnz olablr

iğne kullanıyor musun canım peki

ne alakaa tüp bebek yapmakla anlamadim benim iki teyzemde de kan pihtilasmasi var ve cok şükür ikisininde saglikli cocuklari var

ne alakaa tüp bebek yapmakla anlamadim benim iki teyzemde de kan pihtilasmasi var ve cok şükür ikisininde saglikli cocuklari var
bozmak icin yprum yapmaya calismayin, kac kisi kan pihtilasmasi yuzunden dusuk yapiyor habernz var mi?
Teyzenizin saglikli cocuklari olabilir,allah bagislasin
Ama teyzeniz geneli yansitmiyor.
Ne alaka merak ediyosaniz da internet elinizin altinda inceleyp arastirirsnz

bende yaptim iki kez kandan beslenemedigi icin bebek ve suan igne bile kulanmiyorum insanlari yalnis yonlendirmeyi birakiniz bence kan pihtilasmasi o kdr büyütülecek bisey degil turkiyede büyütuluyorsa bilemicem almanyada en basit sey olarak görülüyor

cok tuhaf bi yorum yanitlamamayi tercih ediyorm

Merhaba bir şey sorabilirmiyim peki ilk gebelim den sağlıklı ve sorunsuz bi hamilelik sonucunda 4 yaşında oğlum var fakat 5 ay önce bir düşük ve geçen hafta 2. Düşüğüm var dr kan pıhtılaşmasından şüphelendi testler yapılacak tabi ama genetik bi sorunsa ilk gebelik te de ortaya çıkması gerekmez mi ben onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…