Her gebelik dusukle bitecek demek değil. Sıkma kendini cnm...saglikli bir gebelik ne yaparsan yap düşmez. Düşük olursada rahim kendini yeniden daha saglam hazirliyor diger gebeliğe.. Uzulme ama mutlaka doktora git. Gerekliyse onlem alınır.. Her dusuk yapana igne yapmiyorlar cnm.. 2 dusuk yaptim daha hic igne olmadim.[/QUOTE
İnş öle olur ya korkuyorumm
İnş öle olur korkuyorumm[/QUOTE
Korkma cnm neden korkuyorsun sonuçta hersey olacagina varacak allah korusun ne kotuyu engelleyebiliriz nede güzel gelene git diyebiliriz... Tedbir bizim takdir Allahin... Korkma cnm
canım araştırmlarını nasıl yaptın düşük kanaması bitmeden mi yoksadaha sonramı birde hangi bölüme gidilmeliben iki kez düşük yaptim ve arastirdim neden olduğunu meğersem kan pihtilasmasi varmis ve iğne kullanmam gerektini söyledi doktor tekrar hamile kaldığımda ve şuan hamileyim 3.kez igne kulandim ama 4 aydan sonra kan sulandirici hap kulaniyorum
cnm ben yurtdışındayim düşük yaptim ve doktora bakilmasini istedimi soyledim doktorum once 3 düsükten sonra bakiyoruz dedi ben cok israr edince tmm dedi ve beni laboratuvara yolladi kan vermeye 6 igne kan verdim yani turkvesi ne deniyor bilmiyormda 6 igne şişesi:) aradan 2 3 hafta sonra sonuc cikti kan pihtilasman var dediler ama kesin bu düsüge sebebmidir soyliyemeyiz dedi yinede bidakine igne kulanmam gerektini soylediler ve simdi cok şükür 30 haftalik hamileyimcanım araştırmlarını nasıl yaptın düşük kanaması bitmeden mi yoksadaha sonramı birde hangi bölüme gidilmeli
iğne kullanıyor musun canım pekicnm ben yurtdışındayim düşük yaptim ve doktora bakilmasini istedimi soyledim doktorum once 3 düsükten sonra bakiyoruz dedi ben cok israr edince tmm dedi ve beni laboratuvara yolladi kan vermeye 6 igne kan verdim yani turkvesi ne deniyor bilmiyormda 6 igne şişesi:) aradan 2 3 hafta sonra sonuc cikti kan pihtilasman var dediler ama kesin bu düsüge sebebmidir soyliyemeyiz dedi yinede bidakine igne kulanmam gerektini soylediler ve simdi cok şükür 30 haftalik hamileyim
ne alakaa tüp bebek yapmakla anlamadim benim iki teyzemde de kan pihtilasmasi var ve cok şükür ikisininde saglikli cocuklari varKan pihtilasmasi yani hemofili genetik bir rahatsizliktr. X kromozomu uzernden tasinir.kadinlarda XX erkeklerde XY seklinde kormozomlar gorulur. Bu hastalikta Eger ki baba saglikliysa anne hemofili olsa bile kiz bebekse tasiyici olarak saglikli dogabilir ama erkek bebek olursa XY krozomu tasiyacaktir, y kromozomu babadan gelir x ise anneden. Dolayisiyla iki x de de hastalik faktoru oldgu icin erkek cocuk hasta olacak ve tehlikeye girecektir.
Eger ki bir kez hemofili teshisi koyulduysa dogal gebelik denemeyi birakmalisinz. Tup bebek ile genetik hasari olmayan sperm veya yumurta tespit edileblr boylece saglikli evladnz olablr
ilk 4 ay clexane 60mg kulandim ben her ay kan veriyorum 4.aydan sonra kan sonucumda sadece ass atmam gerektigi soylendi igne kulanmiyorum artik kan sulandirici hap kulaniyorumiğne kullanıyor musun canım peki
bozmak icin yprum yapmaya calismayin, kac kisi kan pihtilasmasi yuzunden dusuk yapiyor habernz var mi?ne alakaa tüp bebek yapmakla anlamadim benim iki teyzemde de kan pihtilasmasi var ve cok şükür ikisininde saglikli cocuklari var
bende yaptim iki kez kandan beslenemedigi icin bebek ve suan igne bile kulanmiyorum insanlari yalnis yonlendirmeyi birakiniz bence kan pihtilasmasi o kdr büyütülecek bisey degil turkiyede büyütuluyorsa bilemicem almanyada en basit sey olarak görülüyorbozmak icin yprum yapmaya calismayin, kac kisi kan pihtilasmasi yuzunden dusuk yapiyor habernz var mi?
Teyzenizin saglikli cocuklari olabilir,allah bagislasin
Ama teyzeniz geneli yansitmiyor.
Ne alaka merak ediyosaniz da internet elinizin altinda inceleyp arastirirsnz
cok tuhaf bi yorum yanitlamamayi tercih ediyormbende yaptim iki kez kandan beslenemedigi icin bebek ve suan igne bile kulanmiyorum insanlari yalnis yonlendirmeyi birakiniz bence kan pihtilasmasi o kdr büyütülecek bisey degil turkiyede büyütuluyorsa bilemicem almanyada en basit sey olarak görülüyor
Kan pihtilasmasi yani hemofili genetik bir rahatsizliktr. X kromozomu uzernden tasinir.kadinlarda XX erkeklerde XY seklinde kormozomlar gorulur. Bu hastalikta Eger ki baba saglikliysa anne hemofili olsa bile kiz bebekse tasiyici olarak saglikli dogabilir ama erkek bebek olursa XY krozomu tasiyacaktir, y kromozomu babadan gelir x ise anneden. Dolayisiyla iki x de de hastalik faktoru oldgu icin erkek cocuk hasta olacak ve tehlikeye girecektir.
Eger ki bir kez hemofili teshisi koyulduysa dogal gebelik denemeyi birakmalisinz. Tup bebek ile genetik hasari olmayan sperm veya yumurta tespit edileblr boylece saglikli evladnz olablr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?