Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk gebelikteki çoğu belirtiyi yaşıyorım uyku hali çok acıkma kasık batması gibi o biraz şüphelendirdi ondan yaptım açıkçası testiAra sıra tekrarlayan bi kasık ağrım ve batma var. Yorgunluk var. Bi kaç gündür de koku algılarım açıldı gibi. Sadece bunlar var. Sizde var mı?
Bundan sonraki süreci nasıl planlıyorsunuz peki? Ben çok kararsızım bi yandan bi kaç hafta bekleyip doktora o şekilde gideyim diyorum bi yandan da sabırsızlanıyorum.Ben ilk gebelikteki çoğu belirtiyi yaşıyorım uyku hali çok acıkma kasık batması gibi o biraz şüphelendirdi ondan yaptım açıkçası testi
Ben heyecandan gidip test verdim şimdi hastanede çalışan bi arkadaşım var doktoruma sordurucam gel derse ona göre giderim bilemiyorum çok da umutlu değilim sanki kasık ağrılarım başladı gibiBundan sonraki süreci nasıl planlıyorsunuz peki? Ben çok kararsızım bi yandan bi kaç hafta bekleyip doktora o şekilde gideyim diyorum bi yandan da sabırsızlanıyorum.
Ben de az önce acilde kan verdim. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz olumsuz düşünmeyin.Ben heyecandan gidip test verdim şimdi hastanede çalışan bi arkadaşım var doktoruma sordurucam gel derse ona göre giderim bilemiyorum çok da umutlu değilim sanki kasık ağrılarım başladı gibi
Sonucun çıktı mı benim <0,0 anlamdım daha önceki negatiflerim 1.2 falan çıkardı kızlar dün sıkıntı vardı bugün düzelmiştir heralde falan dediler ama heralde negatifBen de az önce acilde kan verdim. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz olumsuz düşünmeyin.
68 çıktı. Labaratuvar hatası falan mı oldu ki <0,0Sonucun çıktı mı benim <0,0 anlamdım daha önceki negatiflerim 1.2 falan çıkardı kızlar dün sıkıntı vardı bugün düzelmiştir heralde falan dediler ama heralde negatif
Sıkıntı devam ediyor olabilir bencedeSonucun çıktı mı benim <0,0 anlamdım daha önceki negatiflerim 1.2 falan çıkardı kızlar dün sıkıntı vardı bugün düzelmiştir heralde falan dediler ama heralde negatif
Geçmiş olsun kaç haftalıktı beta sıfırlandı mı baktırdınız mı24 Nisan'daki düşük yaptım. Düşük sonrasi yumurtlama zamanimi anlayabilmek adına ovulasyon testlerime başladım. (Düşük sonrası uzun süre regl olmayanları gördüm platformda. Aynı zamanda regl olmadan yeniden hamile olanları da gördüm bu sebeple yapıyorum aslında. 10 dk sonrasi test görüntüsü aşağıda. Sizce bir anlam tasirmi?
Yumurtlama daha olmamış ama bugün yarın koyulaşır gibi.24 Nisan'daki düşük yaptım. Düşük sonrasi yumurtlama zamanimi anlayabilmek adına ovulasyon testlerime başladım. (Düşük sonrası uzun süre regl olmayanları gördüm platformda. Aynı zamanda regl olmadan yeniden hamile olanları da gördüm bu sebeple yapıyorum aslında. 10 dk sonrasi test görüntüsü aşağıda. Sizce bir anlam tasirmi?
Gebelik var o zaman hayırlı olsun68 çıktı. Labaratuvar hatası falan mı oldu ki <0,0
Hayırlı olsun68 çıktı. Labaratuvar hatası falan mı oldu ki <0,0
Sizin betanız sıfırlandı mı ? Pik olacak gibi ama24 Nisan'daki düşük yaptım. Düşük sonrasi yumurtlama zamanimi anlayabilmek adına ovulasyon testlerime başladım. (Düşük sonrası uzun süre regl olmayanları gördüm platformda. Aynı zamanda regl olmadan yeniden hamile olanları da gördüm bu sebeple yapıyorum aslında. 10 dk sonrasi test görüntüsü aşağıda. Sizce bir anlam tasirmi?
Gebelik var o zaman hayırlı olsun![]()
Teşekkür ederimHayırlı olsun![]()
7+6 da düşük yaptım. Doktorum beta testine gerek olmadığını soylediGeçmiş olsun kaç haftalıktı beta sıfırlandı mı baktırdınız mı
Tebrik ederimm68 çıktı. Labaratuvar hatası falan mı oldu ki <0,0
Adetin kaç gün var benim 1 hafta kala sıfırdı. Adetin 3. Günü 258 ile öğrendim.Tebrik ederimmbilmiyorum aradım hastaneyi normal dediler
Teşekkür ederimTebrik ederimmbilmiyorum aradım hastaneyi normal dediler