düsük-kürtaj

edissssss

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
540
219
333
dun aksam kanamam basladi.bugun doktora gittim kesem asagi inmeye baslamis hemen kurtaja alacagini soyledi.kahvalti ettigim icin aksam 5e kadar beklemek zorunda kaldim.o sirada kanamam devam etti wcye gittigimde sanciyla birlikte iki kucuk parca dustu.agrim azaldi sonra.doktora bildirdim.buna ragmen icimdeki parca kalma ihtimalini en aza indirmek ve tamamen temizlemek icin anestezi ile kurtaj yapti.aklim cok karisti ve moralim bozuldu.uygulama dogrumuydu sizce.kendiliginden dusuk daha iyi degilmiydi?suan kanamam bile kalmadi.parcayi ben dusurdum doktor icimde kendiliginden dusecek kanamayi 10dkda temiZledi bitiridi!!

Aklina para için yaptigi fikri falan mi geliyor. Ne kadar odedin ki..

Bende dun gece dusuk yaptim. Hamile oldugumu bilmiyordum. Adetim 3 gun erken oldu. Tuafima da gitti aslinda, sonra sancilar ara ara gidip geldi. Gece oyle bir sanci girdiki misafirlikte belli etmemeye calistim. Eve geldim bezimde parca dusmus. Ama hollandada doktorlar manyak ne gel bakim dedi ne bisey. Elimizden birsey gelmiyor parca dustuyse bu iyi demektir dedi. Internete baktim galiba kese dusmus.

Back
X