- Konu Sahibi moonlight...
-
selam kızlar benim eşimdede morfoloji %3 çıkmıştı.1,5 sene bekledik bebeğimiz olsun diye çok şükür allaha şu an 18 haftalık hamileyim.ikili test sonuçlarım falan iyi çıktı yavrumda bir sorun yok çok şükür.ilk zamanlar bende bunu kafama çok taktım ya bir sorun çıkarsa diye ama herşey allahtan diye düşünüyorum illaki sorun olması için bazı değerlerin düşük olması gerekmez.allahım hepimize hayırlı yazılar yazsın.en kısa zamanda hepinizede bu duyguyu yaşatsın.umarım bende sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım.(amiiin)
amin canım çok teşekkürler allah isteyen herkezede nasip etsin.eşimin ilk gittiği doktor bu değerlerle eşin hamile kalabilir demişti eşime ilaç falanda vermemişti bende burada duyduğum bazı şeyleri kullandım keçi boynuzu kürü yaptım birkez arı sütü+bal+polen karışımı kullandı 1 kutu,GNC lerde üzüm çekirdeği ekstresi hapı var ismini şimdi unuttum onu kullandı elimden geldiği kadar antioksidan ürünler yedirmeye çalıştım avakado siyah üzüm faln.ama bunları öyle sürekli kullanmadı eşim sadece son gittiği doktor biz ilaç isteyince evicap400 ve mone verdi 3 ay kullanıp test yaptıracaktık ama 2-2,5 ay sonra hamile kaldım çok şükür ilaçların faydası oldumu bilmiyorum ama kullanılmasının sakıncası yok hayatım biri vitamin diğeride aslında cinsel performans için ama ginseng içerdiğinden sperm kalitesini arttırıyo.ama beslenmenize dikkat edin bence önemli eşin sigara içiyorsada azaltsın.şimdilik aklıma gelenler bunlar.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.son olarakta bol bol dua edin ben gece gündüz dua edip tespih çekiyordum.hayırlıs olsun canım sgalıkla kucagına la bebeişini..
esın bir ilac kullandımı yada sne yoks akendıgılınden oluverdımı:hulya:
hayatım %5 morfoloji bence iyi biz %5 i görmek için dua ediyorduk.bence diğer değerleri normalse ve sendede sorun yoksa yavrun en kısa zamanda size gelecek.canını sıkma moralini yüksek tut.eşimin son yaptırdığı testte morfoloji için sınır %4 yazıyordu bu durumda sizin değeriniz bunun üzerinde ayrıca tek doktorlada kalmayın.benim eşimin morfolojisi %3 tü ama gittiğim her doktor bana morfolojide çok yüksek değerler beklemeyin diyordu olur diyordu sizinki sebepsize giriyo diyordu.bence ikinci bir doktora daha git tabi araştırıp iyi birini bul canım.HERKESE mrb uzun zamandır takip ediyorum sizleri.bizde 1.5 sene korunduktan sonra bıraktık.10 aydır korunmuyoruz ve bebiş istiyoruz.ama ne yazık ki her ay hüsran tabii...bemim eşimdede morfoloji sorunu var(.% 5 )belli olmayan varikosel çıktı.doktor çok önemli değil dedi.bizi geri gönderdi.ameliyat etmedi.değerler normal dedi.fakat kadın doğumcuda değerleri beğenmedi.napcağımı bilm,yom.ama çok üzülüyorum.çevremde hep sürekli hamileler görüyorum.daha çok canım sıkılıyor.isteyen istediği zamanda hamile kalıyo ama bizde yok...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?