Düşük mü başladı yoksa kızlar

yeniuye01_q

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Bugün kesemde bebeğim gözükmediği için korkup 3 doktora gittim 3 kere vajinal ultrasonla baktılar ama eve gelince çamurumsu bir akıntı olmaya başladı bu düşük mu başladı demek yoksa ultrason kaynaklı mı?

Her ikiside olabilir o yüzden kanamayı takip et açık pembe veya pihtiliya dönerse acile git yavrum

Kaç haftalık? Ultrason kaynaklı da olabilir ama bence doktorunuza ulaşabiliyorsanız eğer düşük önleyici ilaç yazıyorlar aksi bi durum yoksa onu kullanıp bi kaç gün dinlenince bişey kalmıyor. İnşallah sağlıklı ilerler gebeliğiniz. Kendinizi yormayın. Bol bol dinlenip su için ve kanamaya dönerse eğer en yakın sağlık kuruluşuna gitmeyi ihmal etmeyin. Geçmiş olsun

Düşük değildir dimi ya
Canım ben de kaç kez vajina ultrason yaptırdım ama hiçbir şekilde kanamam düşüğüm olmadı eğer düşük varsa bu vajinal ultrasondan kaynaklı değildir sağlıklı bir gebelik olmadığı içindir dün bir tane arkadaş böyle bir lekelenme yaşadı bugün maalesef düşük yaptığını öğrendim ama belki vajinana ultrasonda kastığın içinde lekelenmen olmuş olabilir

3 kez bir gün içinde oldum 3. De canım çok yandı kahverengi akıntı geliyor böyle mukus şeklinde ama çok korkuyorum Şnşallah değildir ama ultrasonlardan önce yoktu

Betaya göre 6 ama adet tarihine göre 8 haftalık ama kese var bebek gözükmüyor vajinadan baktılar 3 doktor dolaştık sonra bu akıntı gelmeye başladı

Betaya göre 6 ama adet tarihine göre 8 haftalık ama kese var bebek gözükmüyor vajinadan baktılar 3 doktor dolaştık sonra bu akıntı gelmeye başladı
Eğer geç döllenmeyse geç gözükebiliyor bi kaç kişi daha vardı burda o şekilde olan ama gördüler sağlıklı da devam etti. Yakınlarında hastane varsa ya da her hangi bir doktora ulaşabiliyorsan eğer gitmeni ya da aramanı öneriyorum. Yani eğer düşük değilse bile önlemini al. Benim de 6. Haftalarım da çamurumsu akıntım geldi düşük önleyici yazdı doktorum dinlendim bi kaç gün çok kalkmadım geçti çok şükür şuan sağlıklı ilerliyoruz.

Ben oğlumda gebelik boyunca bu sekil akinti gordum ve bazen siyah bile oluyordu
Ama yinede siz önlem icin mutlaka bir görünün derim ben

Söyledim birşey yazmadılar gündüz kese gözğkmediginde birşey kullanmana gerek yok dediler, 2 tanesi bir hafta sonra bakalım belki daha erkendir dedi bir tanesi hiç ümitlenme boşuna dedi

Ben oğlumda gebelik boyunca bu sekil akinti gordum ve bazen siyah bile oluyordu
Ama yinede siz önlem icin mutlaka bir görünün derim ben
Vajinal ultrasondan sonra mı yoksa kese var bebek yok düşük mu başladı bilmiyorum çok zor nefes almak bişe istemiyorum

Son adet tarihimiz sizinle çok yakın diğer konunuzda gördüm 25 Haziran benim de. Geçen hafta kese göründü bebek görünmedi vajinal ultrasonda. Bugun de bebek göründü kalp atışı yok kese 7 haftayla uyumlu bebek 5 haftayla. Birkaç doktora daha gideceğim ben de. Umarım güzel haberler alırız ikimiz de. Vajinal ultrasondan sonra benim de lekelenmem oluyor. Umarım sizin de o yüzdendir

Peki embriyo gözüktüğü Yolk kesesi diyorlar ben bugün gittim 3 doktora vajinadan da gözükmedi bebek inşallah keşke orda olsa ve gözükse

Bulantım falanda olmuyor oda beni korkutuyor

Peki embriyo gözüktüğü Yolk kesesi diyorlar ben bugün gittim 3 doktora vajinadan da gözükmedi bebek inşallah keşke orda olsa ve gözükse
Geçen hafta benim de vajinalde embriyo gorunmemisti. Bu hafta göründü ama çok küçük. Ben de çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok. Allah ömür verdiyse yaşayacak vermediyse de elden gelen bir şey yok. Tevekkül edelim dua edelim yipratmamaya çalışın kendinizi

Ama sizin gözükmüş benim gözükmedi siz daha şanslısınız umarım kucağınıza alırsınız bu 2. Bebegimi kaybedişim olucak keşke haftaya gözükse

`