Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal olabilir birde kan testini aynı yerde mi yaptırıyorsunuzMerhabalar,
Beta hcg bin düşmesi ile kanama ağrı olmadan kimyasal gebelik geçiren var mı acaba? Ben ne yaşıyorum anlayamadım. Sadece 749.7den 686ya düştü beta değerim ama hiçbir şey hissetmiyorum sadece bir kaç defa kahverengi akıntı olmuştu
Evet devlet hastanesinde yaptırdımKimyasal olabilir birde kan testini aynı yerde mi yaptırıyorsunuz
Farklı yerlerde yaptırdıysanız sonuç değişmiştir dıcektım kimyasal olabilirEvet devlet hastanesinde yaptırdım![]()
Kimyasal yaşayanlar adet kanaması yaşıyormuş ama sanırım ilk gebeliğimdi çok sevinmiştikFarklı yerlerde yaptırdıysanız sonuç değişmiştir dıcektım kimyasal olabilir![]()
Düştükce değer kanamanız başlayabilir bende tam bilmiyorum Rabbim en kısa zamanda tekrardan nasip etsinKimyasal yaşayanlar adet kanaması yaşıyormuş ama sanırım ilk gebeliğimdi çok sevinmiştik![]()
Amin inşallah Rabbim herkese sağlıklı bebek nasip etsinDüştükce değer kanamanız başlayabilir bende tam bilmiyorum Rabbim en kısa zamanda tekrardan nasip etsin![]()
Çok geçmiş olsun Rabbim hepimize sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallah.benimde değerim dün 686ydı yarın bir daha gideceğim bakalımKanama direkt degerin düşmesiyle değil, belli bir değerin altına düşmesiyle başlıyor. Biraz düşüş değil de değerin cok cok düşmesiyle diyelim. Ben de geçirdim, değerim zaten cok düşüktü baştan itibaren, bir hafta içinde 5e düşmesiyle kanama başladı.
Bu maalesef birçok kadının başına gelen bir durum. Çok üzülüyorsunuzdur normal olarak ama korkmayin. Insallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip olur![]()
Sağolun,kürtaj oldum düzensiz iç gebelikmişGeçmiş olsun. Kimyasal gebelik konusunu ilk defa burada gördüm ben. Bu kadar doktor kapısı asindirdim hiç böyle birşeyden bahsedilmedi. Esasen kimyasal gebelik denen durumda embriyo olmadığı için doktorlar gebelik olarak saymiyormus genelde. Biraz arastirdim merak edip.O nedenle yipratmayin kendinizi. Zaten embriyo olmayınca bir kayıp da yok demektir. Allah gerçek bir hamilelik nasip etsin hayırlısı ile inşallah
Hayırlı, sağlıklı evlat nasip olur inşallah zamanı gelinceSağolun,kürtaj oldum düzensiz iç gebelikmiş
Hayırlı, sağlıklı evlat nasip olur inşallah zamanı geldiğindeSağolun,kürtaj oldum düzensiz iç gebelikmiş
Aminn herkese nasip etsin inşallah rabbimHayırlı, sağlıklı evlat nasip olur inşallah zamanı gelince
AminAminn herkese nasip etsin inşallah rabbim![]()